Aslan'ın taç giyme töreni

İki hafta önce Sivasspor galibiyetiyle mutlu sona ulaşan Galatasaray, 19.05'te başlayacak karşılaşmanın ardından tacını takacak. Futbolcular kupayla birlikte şampiyonluk turu atacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2013 Güncelleme 18 Mayıs 2013, 00:00
Aslan’ın taç giyme töreni

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de 2012- 2013 sezonunun şampiyonu Galatasaray kupasına bu akşam TT Arena'da kavuşuyor... İki hafta önce alınan Sivasspor galibiyeti ile 19. şampiyonluğunu ilan eden Sarı-Kırmızılılar, Trabzonpor maçının ardından kupasını havaya kaldıracak. Galatasaray yönetiminin isteği ile saat 19.05'te başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Önce Hatay'da yaşanan üzücü olay, ardından bir Fenerbahçe taraftarının öldürülmesi nedeniyle bu akşam Arena'da çok sade bir tören yapılacak. Yönetim herhangi bir özel organizasyon yapmayacak.

KUPAYI UFUK ÖZERTEN'DEN ALACAKLAR
Maçın bitiş düdüğü sonrasında şeref tribününe çıkacak olan Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet şampiyonluk kupasını alacak. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in ABD'de bulunması nedeniyle şampiyon Galatasaray'a kupasını 1. Başkanvekili Ufuk Özerten'in vermesi bekleniyor.

IRKÇILIK PROTESTOSU VAR!
Galatasaraylı futbolcular ardından kupayla birlikte şeref turu atacak ve tribünleri dolaşacak. Öte yandan son günlerde yaşanan ırkçılık olaylarının Sarı-Kırmızılı tribünlerce protesto edilmesi bekleniyor. Galatasaraylı taraftarların Trabzonsporlu Zokora'yı çağırıp destek vereceği öğrenildi.