Direkleri söküp eve götürdüler

Bitiş düdüğüyle sahaya giren Beşiktaşlı taraftarlar hatıra olsun diye kale ağlarını, direkleri, çimleri söktüler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2013 Güncelleme 12 Mayıs 2013, 01:26
Direkleri söküp eve götürdüler

İÇİNDEKİLER

Tarihi anların yaşandığı veda gecesinde bitiş düdüğünün ardından Beşiktaşlı taraftarlar sahaya girdi... Bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştiren taraftarlar ardından kale ağlarını ve çimleri söktüler. Bununla da yetinmeyen bir grup taraftarın kale direğini yerinden söktükleri gözlendi. Çok uzun yıllardır Siyah-Beyazlı takıma hizmet eden malzemeci Süreyya da tribünlerin yoğun isteğini kıramayıp üçlü çektirdi. Taraftalar çok uzun bir süre stadı terketmeyip tezahürat yaptı.

İNÖNÜ MAÇ SONRASI PANAYIR YERİ GİBİYDİ
Beşiktaş'ın İnönü Stadı'na veda ettiği maçın ardından futbol mabedinde görülmeye değer enstantaneler vardı. Büyük bir coşkuyla kendinden geçen taraftarların, bir ara güvenlik görevlilerini havaya atıp tutması gülüşmelere neden oldu.

BELEŞTEPE HATIRASI!

Beşiktaş'ın G.Birliği'ni 3-0 yenerek İnönü Stadı'na veda ettiği karşılaşmada 'Beleştepe' de unutulmadı. Stadın üst kısmında yer alan ve yeni açık kısmının arka tarafından sahayı gören ve bu yüzden taraftarlar arasında 'Beleştepe' olarak anılan bölüm de dün geceki maç öncesi tıklım tıklım doldu. İnönü Stadı tribünleri de 'Beleştepe'yi unutmadı. "

SANA DA VEDA!"
İnönü Stadı'nın tribünlerinde yer alan taraftarlar, 'Beleştepe'yi dolduran Siyah-Beyazlı taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaparken, "Beleştepe... Sana da veda" pankartı ise gecenin unutulmayacak enstantaneleri arasındaki yerini aldı.