Skandal Show

SHOW TV'nin önceki gece başlayan dizisi 'Salih Kuşu'nda Galatasaray bayrağının çöpe atılması ortalığı karıştırdı. G.Saray taraftarı twitterdan yaylım ateşi açtı. Senarist Müjde, "Haberim yoktu" derken yönetmen Güler kovuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2013 Güncelleme 11 Mayıs 2013, 02:18
Skandal Show

İÇİNDEKİLER

SHOW TV'nin önceki gece ilk bölümü yayınlanan yeni dizisi 'Salih Kuşu'nda Galatasaray bayrağının çöpe atılması Sarı-Kırmızılı taraftarları çileden çıkardı. Sarı- Kırmızılılar, twitterdan yaptıkları yorumlarla SHOW TV'yi ve dizinin sorumlularını yaylım ateşine tuttu. Dizinin Fenerbahçeliliğiyle tanınan senaristi Gani Müjde, twitter hesabından özür dilerken, yönetmen Ersoy Güler ise görevinden alındı. Sarı-Kırmızılılar'ı çılgına çeviren sahnede, dizinin karakterlerinden biri, "Neyse herkes bir gün Fenerbahçeli olacak tezini doğrulayalım" diyerek duvarda asılı duran Galatasaray bayrağını alıp çöp kovasına bıraktı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Sosyal paylaşım ağı olan 'twitter'dan SHOW TV'yi, dizinin yapımcılarını ve sorumluları eleştiren Sarı- Kırmızılı taraftarların ortak görüşü ise şu şekilde oldu: "Dizinin gelecek bölümlerinde Galatasaray'dan özür dilenmesi yetmez. Yayından kalkmalı."

MÜJDE: "BU SALAKLIĞI TEMİZLEMEK İSTİYORUM"
Dizinin senaristi Gani Müjde, tepkiler sonrası twitter hesabından yayınladığı mesajlarla özür dilerken şu ifadelere yer verdi: "Bu sahne benim bilgim dışında eklenmiş. Kesinlikle benim haberim yoktu. Bayrağı çöpe ben attırmadım, ancak başkasının yaptığı bu salaklığı haftaya temizlemek istiyorum." Müjde, kendisine hakaret edenler hakkında ise hukuki yollara başvuracağını açıkladı.




GALATASARAY YÖNETİMİ ŞİRKETE DAVA AÇTI
Dizinin yapımcı şirketi olan Süreç Filmcilik, yaşananlar sonrası yayınladığı basın bülteniyle, sahnenin senaryoda olmadığını, sette sonradan eklendiğini belirterek, "Galatasaray camiasından ce Gani Müjde'den özür dileriz" dedi. Galatasaray yönetimi, yapım şirketine hakaret nedeniyle dava açarken dizinin yönetmeni Ersoy Güler ise görevinden alınırken, "G.Saray'dan özür diliyorum" dedi.

MARSİLYA MAÇINDA DEPLASMANDAYDI
SHOW TV'nin önceki gün başlayan yeni dizisi 'Salih Kuşu'nda Galatasaray bayrağının çöpe atılması üzerine eleştiri oklarının hedefi olan senarist Gani Müjde, F.Bahçeliliğiyle biliniyor. Fener'in Avrupa Ligi'ndeki Marsilya maçını deplasmanda izleyen Müjde, twitterdan fotoğraf paylaşmıştı.

TWİTTER NOTLARI
@TekYurekcom: Haftaya telafi ederiz yalanıyla reyting kurnazlığı yapamazsınız... yayından kalkmalı
@cevdet1968: gani müjde neden böyle bir terbiyesizlik yaptı bilmiyorum... çok zavallıca...
@mmehmetcool: haftaya özür dileyin, sonra da çekin gidin
@altugozgen: yönetmenin istifası yetmez. Gani Müjde de gitsin