Dünya başımıza yıkıldı

A Milliler, hayati öneme sahip Macaristan maçında 63. dakikada Burak ile öne geçti. 72'de ise Semih Kaya'nın büyük hatasını Böde affetmedi... 6. maçında 7 puanda kalan Ay-Yıldızlılar için Brezilya'ya gitmek artık zor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2013 Güncelleme 27 Mart 2013, 03:23
Dünya başımıza yıkıldı

İÇİNDEKİLER

Milli Takımımızın 'Olmak ya da olmamak' maçıydı Macaristan maçı... Ay-Yıldızlılar bu önemli maçta 1-1 berabere kalarak Dünya kupası yolunda ağır bir yara aldı.

ONUR MUHTEŞEM UZADI
Kritik maça tempolu başladı Ay-Yıldızlılar, Arda Turan'ın önderliğinde sürekli pozisyon aradılar. Macaristan takımı ise 'Bana 1 puan yeter' anlayışıyla Türkiye kalesine kontraataklarla yüklendi. 22. dakikada Macaristan Milli takımı serbest vuruş kullandı. Ceza alanına gelen topa Vanczak kafa vurdu ve Onur topu son anda kurtardı. Sol tarafa giden topa tekrar Vanczak vurdu, Onur yine kalesinde devleşti.

ALPER ZORU BAŞARDI
40. dakikada Nuri'nin indirdiği topa Burak, ceza yayı üstünden sert vurdu top az farkla auta çıktı. 2 dakika sonra Alper şık çalımlarla ceza sahasına girdi, kalecinin yanından topu ağlara göndermek istedi ama top dışarı gitti. 55'te ise Macarlar tehlikeli geldi. Hajnal, penaltı noktasında topa düzgün vuramadı. 63'te beklediğimiz golü bulduk. Arda'nın ortasına iyi yükselen Burak Yılmaz kafa vurşuyla topu ağlara gönderdi. Macarlar, 72. dakikada Semih Kaya'nın hatasıyla golü buldu. Böde, altı pastan affetmedi: 1-1. Grubumuzdaki diğer maçlarda ise Hollanda evinde Romanya'yı 4-0 yenerken, Estonya da Andorra'yı 2-0'la geçti.