Başbakan çok özel biri

İspanyol devi Real Madrid'in ve Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Alman Futbol Federasyonu için verdiği röportajda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırarak, "Bambaşka bir insan" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2013 Güncelleme 21 Mart 2013, 00:13
Başbakan çok özel biri

İÇİNDEKİLER

İspanyol devi Real Madrid'in ve Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Alman Futbol Federasyonu'na verdiği röportajda Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yere göğe koyamadı. Genç yaşında hem Almanya Başbakanı Angela Merkel hem de Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Mesut, "İki başbakan ile de çok samimi diyaloglar içerisindeyim. İki isimle konuşurken de hiç çekingenlik yaşamadım. Her ikisi de çok samimi ve içten insanlar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok özel biri" dedi.

ATTIĞIM GOL SAYISINI ARTIRMAK ŞU ANKİ TEK AMACIM
Özil, formda olmasına karşın yine de eksiklikleri olduğunu belirterek, "Bazı özelliklerimi geliştirmem gerektiğini fark ettim. Örneğin gol istatistikleri. Bu sayıyı daha iyi hale getirebilirim. Bir oyuncu kurucu olarak işim gol asisti yapmak, ancak daha fazla şut çekmeliyim. Buna odaklanmam lazım" dedi. En büyük sırrının sahada eğlenmek olduğunu belirten Mesut, "Daha olgun ve deneyimliyim. Bütün bunları sahaya yansıtmalıyım" diye konuştu.

REAL MADRID'LE HER MAÇIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ...
La Lıga'daki durumlarını da değerlendiren Mesut, "Barcelona puan olarak çok önümüzde, ancak biz Real Madrid olarak her maçımızı kazanmak istiyoruz. Geriden gelerek kazandığımız Mallorca maçı hırsımızın en büyük göstergesi. biz Real Madrid'iz" dedi. İspanya'da ilk geldiği dönemler belli sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Mesut, "Özellikle Khedira gibi arkadaşlarımın desteğiyle bunları artık aştım. Daha iyi hissediyorum" diye konuştu.

İMZALI FORMA HEDİYE ETMİŞTİ...
Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a geçirdiği rahatsızlık sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş ve kendisine imzalı Real Madrid forması hediye etmişti.

GALATASARAY KUSURA BAKMASIN
Şampiyonlar Ligi çeyrek finali'nde Galatasaray ile eşleşmeleri üzerine de yorumda bulunan Mesut Özil, "İstanbul'a gideceğim için çok heyecanlıyım. Türkiye'deki maçlar benim için her zaman çok özel. Ancak, oraya turu atlamak için gideceğiz. Bazı insanları hayal kırıklığına uğratabilirim" dedi. İşini profesyonelce yaptığını belirten Mesut, "Hiç kimse özellikle Galatasaraylılar kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

JOSE MOURINHO iLE DAHA DA GÜÇLENDiM
Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, sorunlar yaşadığı iddialarının sık sık gündeme geldiği Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho için, "Mourinho'nun direktifleriyle 3 yıl içerisinde fiziksel olarak daha güçlü hale geldim. Bu da sahadaki performansıma son derece olumlu yansıdı. Ancak, daha eksik yönlerim var. Tek amacım bunları da gidermek" ifadelerini kullandı.