Çilek'eş!

İlk yarıda fırtına gibi esen Sarı-Kırmızılılar inanılmaz pozisyonlar harcadı Hamit'in iki füzesi direkte patladı. 60'da Vleminckx'in golü Arena'yı sarstı 85'de Drogba penaltı vuruşunu tribüne nişanlayınca Cimbom şoka uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2013 Güncelleme 09 Mart 2013, 02:58
Çilek’eş!

İÇİNDEKİLER

Aslan harakiri yaptı!.. Süper Lig'de son 10 haftaya müthiş bir avantajla giren lider Galatasaray evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilerek herkesi şok etti. Cimbom bu sonuçla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yüzünü güldürdü.

NE GOLLER KAÇTI ÖYLE!
İlk yarıda adeta fırtına gibi esen Sarı-Kırmızılılar inanılmaz pozisyonları harcadı. 3. dakikada Hamit kaleci Ramazan ile karşı karşıya kaldı ama çok kötü vurdu. 12. dakikada Hamit'in müthiş şutu üst direkte patladı.

RAMAZAN DEVLEŞTİ
13. dakikada Burak'ın kafası az farkla auta çıktı. 18. dakikada Sneijder'in volesini Ramazan kurtardı. 32. dakikada Eboue müthiş hareketlerle ceza sahasına süzüldü. Sol ayağıyla sert şutunda Ramazan yine gole izin vermedi.

GÖKHAN ZAN KIZARDI!
41. dakikada Riera'nın ortasında Burak boş kaleye vuramadı. Ve ilk yarı golsüz sona erdi. 55. dakikada Özgür'ün kafasını Muslera kurtardı. 56. dakikada Hamit yine bir füze gönderdi ama top 2. kez direkte patladı. 60. dakikada Vleminckx'in şık kafası ağlarda buluştu: 0-1. 83. dakikada Drogba ceza sahasında yerde kaldı. Fakat kazanılan penaltıyı Fildişili yıldız auta vurdu. Son saniyede Gökhan Zan kırmızı kart görüp atıldı.

OYUNCU DEĞİŞİKLERİ HERKESİ 'ŞAŞ'IRTTI!
Fatih Terim'in cezası nedeniyle teknik sorumlu olarak sahaya çıkan Hasan Şaş değişiklikleri ile tepki topladı. Özellikle Sneijder'in çıkıp Umut'un girmesinin ardından Cimbom adeta dağıldı.

MORALLER ALT ÜST OLDU
Gençlerbirliği karşısında alınan yenilgi Galatasaray'da adeta yıkım etkisi yarattı. Salı günü Schalke önünde tarihi bir sınav verecek olan Sarı-Kırmızılılar'da moraller adeta alt üst oldu.

192 DAKİKADIR GOL SEVİNCİ YOK!
Çok güçlü olan kadrosunu devre arasında müthiş transferlerle takviye eden G.Saray'ın performansı herkesi şaşırtıyor. Sarı-Kırmızılılar, Burak, Umut, Elmander, Drogba ve Sneijder'li hücum hattına rağmen ligde tam 192 dakikadır gol atamıyor.
Cimbom geçtiğimiz hafta da Eskişehir'de pozisyona bile girememiş ve rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı.