"Emre'yi affetmem mümkün değil"

Emre Belözoğlu'ya yeni takımında başarılar dileyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli oyuncuyu bazı hareketlerinden dolayı affetmeyeceğini belirtti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
"Emre'yi affetmem mümkün değil"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu'nun Atletico Madrid'e transferini değerlendirdi.

Milli oyuncunun saha içinde ve saha dışında bazı tavırlarını affetmesinin mümkün olmadığını belirten Kocaman, Star'a yaptığı açıklamada, "Emre saha içinde agresif bir oyuncu. Ancak takım arkadaşlarıyla sahada yaşadığı tartışmalar ve saha dışındaki bazı hareketlerini affetmem mümkün değil" dedi.

Emre'ye takımdan ayrılması konusunda baskı yapmadığını belirten Kocaman, "Ben takımdan ayrılması konusunda Emre'ye baskı yapmadım. Bu teknik bir karardı. İspanya'ya giderken beni aramadı. Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim" diye konuştu.

Kırgınlığı olmadığını belirten Kocaman, "Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Aramızda yaşanılanlar unutulur ve affedilir cinsten şeyler değil. Ancak bütün bu olaylar geride kaldı. Herkes keni yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler