Nilmar'dan eşek şakası

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Nilmar, eski kulübü Internacional'in başkanıyla yaptığı sohbet yüzleri güldürdü.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 31 Mayıs 2012, 21:27
Nilmar’dan eşek şakası

İÇİNDEKİLER

Villarreal'in küme düşmesinin ardından İspanya'dan ayrılmaya hazırlanan Nilmar, eski takımı Internacional'e göndermede bulundu.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Nilmar, geçtiğimiz günlerde Guaiba isimli radyo programına konuk olurken programda Internacional Başkanı Giovanni Luigi ile yıldız oyuncu arasında hayli ilginç bir diyalog yaşandı.

Takımdan ayrılmak istediğini daha önce belirten Nilmar, esprili bir şekilde "Sayın Başkan, haydi sözleşme imzalayalım. Avrupa'da oynamaktan mutluyum ancak Brezilya'da Inter benim ilk tercihim. Villareal başkanıyla konuştuğumda beni satmak zorunda olduklarını söylemişti." ifadelerini kullandı.

Nilmar'ı tekrar Internacional'e kazandırmanının çok zor olduğunu söyleyen Luigi ise, "Nilmar'ı transfer etmek için tüm hassasiyetimizle çalışacağız. Bugün için Nilmar'ı tekrar Inter'de görmenin bir rüya olduğunu söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

27 yaşındaki oyuncu bu sezon La Liga'da görev aldığı 21 maçta sadece 4 gol kaydedebildi.