Volkan Demirel çıldırdı

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nda tatsız bir olay yaşandı.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 27 Mayıs 2012, 20:52
Volkan Demirel çıldırdı

İÇİNDEKİLER

Habertürk Gazetesi foto muhabiri ile Ay-Yıldızlı takımın file bekçisi Volkan Demirel arasında tartışma çıktı. Caner Erkin de hadiseyi görüntüleyen Sabah Gazetesi foto muhabiri Oğuz Yörük'e tepki gösterdi.

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın, sabah yapılması planlanan antrenmanı iptal olunca futbolcular şehri turladı. Oyuncular teleferiğe benzeyen, 'flying fox' denilen eğlence aracıyla stres atmaya çalıştı. Bu sırada görüntü almak isteyen Habertürk Gazetesi foto muhabiri Vedat Danacı ile Fenerbahçe ve Ay-Yıldızlı takımın file bekçisi Volkan Demirel arasında tartışma çıktı. Danacı'ya önce, "Ne ters ters bakıyorsun?" diyen Volkan, "Sana neden ters bakayım?" cevabını aldı. Bunun üzerine sinirlenen tecrübeli eldiven, "Çekmeyin demedim mi? İnsanlığı bilmiyorsunuz, hayvanlığı da bilmiyorsunuz. Seni yazdım oğlum lan bir kenara. Seni evinden aldıracağım." diyerek Danacı'nın üzerine yürüdü.

Araya giren diğer milli futbolcular ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yardımcısı Tayfun Korkut, olayın büyümesini engelledi. Caner Erkin de hadiseyi görüntüleyen Sabah Gazetesi foto muhabiri Oğuz Yörük'e, "Sil o fotoğrafları lan." diye sert çıktı. Tatsız hadiseye Nuri Şahin, Bekir İrtegün, Mert Günok, Egemen Korkmaz, Sercan Sararer ve Mustafa Pektemek'in aralarında yer aldığı diğer futbolcular da şahit oldu.