"Düşüncelerim ile uyuşan bir kulüpte çalışmak istiyorum"

Beşiktaş Kulübü'nün eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, kendisine tekliflerin geldiğini düşünceleri ile uyuşan bir kulüpte çalışmak istediğini söyledi.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 19:30
Düşüncelerim ile uyuşan bir kulüpte çalışmak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Sosyal Dayanışma Derneği (TÜMBİAD)'nin düzenlediği 2. Geleneksel Bahar ve Dostluk Turnuvası'na katılan Havutçu, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Genç hoca, çok güzel bir etkinlikte olduğunu ancak dizindeki sakatlığından dolayı arkadaşları ile dostluk maçı yapamayacağını kaydetti.

Beşiktaş Kulübü'nde yaşananlarla ilgili konuşmak istemediğini dile getiren Tayfur Havutçu, kendi geleceğiyle ilgili ise şunları kaydetti:

"Bana gelen teklifler var. Ben de bu yolda ilerlemek istiyorum. Hayırlısı ile düşüncelerimizi paylaşabileceğim kulüp olursa çalışmak isterim. Şu anda biraz dinlenmek istiyorum. Tabiiki teklifler var. Belki hemen belki biraz daha sonra gerçekleşebilir."

TÜMBİAD Başkan Cevdet Akay da "2. Geleneksel Bahar ve Dostluk Turnuvamızda üyelerimizi, iş dünyasını, akademik çevreleri, spor camiasını bir araya getirdik. Çok güzel bir dostluk maçı oluyor." diye konuştu.