Nuri'den Türk takımlarına kötü haber

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, gelecek sezon Türkiye'ye transfer olmayı düşünmediğini söyledi.

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 21 Mayıs 2012, 15:05
Nuri’den Türk takımlarına kötü haber

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı'nın yurt dışı kampı aday kadrosunda yer alan Nuri Şahin, Avusturya yolculuğu öncesinde milli takımın sponsoru Nike tarafından Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısında transferiyle ilgili bir soru üzerine, dünyanın en büyük kulübünde forma giydiğini vurgulayarak, ''Gittiği yere kadar buradayım. En büyük hayalim Real Madrid gibi bir kulüpte oynamaktı. Hayalimi yaşıyorum. Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum'' dedi.

İspanya medyasında bu sezon düş kırıklığı yaratan isimler listesinde yer aldığının belirtilmesi üzerine Nuri, ''Kendime çok güveniyorum ve beklentim de yüksek. Sezon başını iyi geçirirsem, düş kırıklığı değil başka listelere girebileceğimden eminim'' ifadelerini kullandı.

-''Benim için sezon milli maçlarla başlıyor''

Geçtiğimiz sezonun başında kötü bir sakatlık geçirdiğini, 8 ay zor bir dönem yaşadığını anlatan Nuri, ''İkinci yarı oynamaya başladım, ama bu sene benim için fazla iyi geçmedi. Sezon başı kampını iyi geçirip, formayı kapacağıma inanıyorum'' dedi.

Milli takım kampını iyi değerlendireceklerini kaydeden Nuri, ''Sadece 2014 Dünya Kupası'na değil, Türkiye'nin her turnuvaya katılması lazım. Çok önemli oyuncularımız var. Takım olursak, dünyada yenemeyeceğimiz bir ekip yok. Benim için de sezon milli maçlarla başlıyor. Bu maçlar benim için çok iyi oldu'' diye konuştu.

Takım arkadaşı Ronaldo ile Portekiz maçı hakkında konuştuklarını aktaran Nuri Şahin, ''Bizim takımda Portekizli oyuncu çok. 'Fazla sıkmayın sakatlık olmasın' diye şakalaştılar. Ama onlar Hollanda milli takımına yakın futbol oynadıkları için mecbur sıkacağız'' deyince, salonda gülüşmeler oldu.