"Üzerimizden büyük bir yük kalktı"

Galatasaray'ın genç futbolcusu Semih Kaya, Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak üzerlerinden büyük bir yükün kalktığını söyledi.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 21:48
Üzerimizden büyük bir yük kalktı

İÇİNDEKİLER

Fonexle Yılın Futbol Oscarları'nın ödül töreninde 'Yılın Genç Yeteneği' ödülüne alan savunma oyuncusu, şampiyon olarak üzerlerinden büyük bir yükün kalktığını söyledi. Cihan Muhabiri'ne açıklamalarda bulunan genç futbolcu, "Artık lig bitti. Şu anda rahat bölüme geçti. Ligi şampiyon olarak bitirdik. Aslında zaten biz normal bölümü de şampiyon bitirmiştik. Ardından düzenlenen Süper Final'de de başarımızı sürdürdük ve sezonu şampiyon tamamladık. Büyük mutluluk yaşıyoruz. Şampiyon olunca üzerimizden büyük bir yük kalktı. İyi bir şampiyonluk aldığımızı düşünüyorum. Kadıköy'de kupayı kaldırmak her futbolcunun başına gelecek bir şey değil. Bana bu olay genç yaşımda nasip oldu." diye konuştu.

Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı kaybedeceklerini asla akıllarından dahi geçmediğini belirten Semih, "Biz maçı kaybederizi asla düşünmedik. Çünkü biz Galatasaray gibi büyük bir takımda oynuyoruz. Böyle bir düşünce asla kafamızda olmadı" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile sohbet eden genç oyuncu, milli takım kariyeri içinse şunları dile getirdi: "Abdullah hocamız beni alt yapılardan beri tanıyor. Tabi ki de Milli takımı konuştuk. Pazar günü milli takım toplanacak. Güzel şeyler konuştuk. Bursa'da oynadığımız Slovakya maçında ilk kez forma giydim. Stoper olarak vazgeçilmez olmak istiyorum. Hayalimde milli takımda Hakan Şükür, Bülent Korkmaz gibi olmak istiyorum."