Platini'den şike açıklaması!

UEFA Avrupa Kupası finali için gittiği Bükreş’te UEFA Başkanı Michel Platini ile bir görüşme yapan Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül görüşmenin tüm detaylarını anlattı.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 19:35
Platini’den şike açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Şişli Belediyesi'nin açacağı Coşkun Özarı Futbolcu Fabrikası'nın açılışı için davetiye vermek üzere Platini ile bir araya gelen Emir Sarıgül, "Davetiyeyi verirken laf Türkiye'nin durumuna geldi. Federasyon'un vereceği kararın kendilerini bağlamadığını söyledi. 1. ve 2. Etik Kurulu raporlarına ve Futbol Federasyonu'nun resmi tavsiye mektubuna bakarak karar vereceklerini belirtti. 'Ceza verilecek ya da verilmeyecek diye benim ağzımdan yapılan haberlerin gerçekle alakası yok' dedi ve bir de Mayıs ayının sonuna kadar kararlarını vereceklerini sözlerine ekledi" ifadesiyle konuya açıklık getirdi.

Adnan Öztürk yalanlamıştı
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Platini ile konuşup güvence aldıklarına dair çıkan haberleri yalanlamıştı. Sarı-Kırmızılılar, herhangi bir şekilde mağdur edilmeleri halinde tazminat davası açabilmek için TFF'ye de ihtarname göndermişti.

Fanatik