Almanya'da 'Türk Futbol Birliği' kurulacak

Almanya'nın başkenti Berlin'de faaliyetlerini sürdüren Türk Spor Merkezi(TSM), amatör liglerde mücadele eden Türk kulüplerinin sorunlarını ve uğradıkları haksızlıkları tespit etmek amacıyla Türk Futbol Birliği kuracak.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Almanya'da 'Türk Futbol Birliği' kurulacak
TSM Başkanı Burak Işıkdağlıoğlu, Berlin'de amatör liglerde oynayan Türk futbol kulüplerinin saha içinde bir çok sorun yaşadıklarını ve bazen de haksızlıklara uğradığını ifade ederek, Türk Futbol Birliği ile Türk takımlarının tüm maçlarını yerinde izlemeyi hedeflediklerini, böylelikle sorunları tespit ederek ilgilenmek istediklerini kaydetti.

Türk takımlarının antrenörlerin ve oyuncuların yanı sıra maçları yöneten hakemlerle de sıkıntı yaşadıklarına dikkati çeken Işıkdağlıoğlu, bu sorunları kamuoyuna da duyurmak istediklerini kaydetti.

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler