Ben kim, Messi kim!

Bayern Münihli golcü, Ottmar Hitzfeld'in kendisini Arjantinli yıldız ile kıyaslamasından gurur duyuyor, ama onunla aynı fikirde değil.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2011, 20:33
Ben kim, Messi kim!

İÇİNDEKİLER

Bayern Münih'in golcüsü Mario Gomez, dünyanın en iyi oyuncusu olarak gördüğü Barcelona yıldızı Lionel Messi ile karşılaştırılamayacağını söyledi.

Kulübün eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld yakın tarihte verdiği demeçte Gomez'in Bayern için tıpkı Messi'nin Barça'da olduğu gibi önemli olduğunu ifade etmişti.

FIFA'nın internet sitesine konuşan Gomez, "Bu demeç göğsümü kabarttı elbette. Şu anda hiçbir oyuncu Messi ile kıyaslanamaz. O eşsiz, rahatlıkla dünyanın en iyi oyuncusu. Ottmar Hitzfeld sıradan bir yorumcu olmadığının farkındayım. Kendisi takdir edilen ve başarılı bir teknik direktör, bu nedenle söylediklerinden gurur duyuyorum. Beni Messi ile karşılaştırdığı için değil, çünkü o tamamen farklı tipte bir oyuncu, ama söyledikleri önemli. Şahsen kendimi Messi ile karşılaştırmıyorum, ama güçlü yönlerimin farkındayım ve daha pek çok gol atacağımı biliyorum," dedi.

26 yaşındaki oyuncu, Bundesliga'da şimdiye dek 13 gole imza attı.