Drogba için sıcak temas

Fatih Terim'in bir türlü affetmediği Baros'a kulüp bulması söylendi.. Sarı-Kırmızı yönetim de devre arası için Chelsea ve Fildişili oyuncunun menajeriyle temaslara başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 00:00
Drogba için sıcak temas

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Galatasaray'a transferi son anda yatan Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, devre arasında Sarı-Kırmızılı oluyor..

BU KEZ CİMBOM'A GELECEK
Transfer sezonunda adı sık sık Sarı-Kırımızılı kulüple anılan Drogba için Galatasaray 3 ay öncesinden harekete geçiyor.. Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in Milan Baros ile sezon sonuna kadar devam etmek istememesi üzerine Başkan Ünal Aysal, Drogba için yöneticilerine talimat verdi.. Yönetim, önce Milan Baros'un menajerinden kulüp bulmalarını istedi.. Rus pazarında oldukça talibi olan Baros'un bu ülkeden bir takıma 'evet' demesine kesin gözüyle bakılırken Drogba için bu kez hiç bir fedakarlıktan kaçınılmayacağı ifade ediliyor.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Drogba cephesinden de Cimbom'a iyi haberler geliyor. Orduspor'un Fildişili oyuncusu ve Drogba'nın yakın arkadaşı Jean-Jacques Gosso, Drogba ile ilgili tüyolar verdi.. Drogba'nın Galatasaray'a gelmeye hazır olduğunu ancak bu transferin son anda gerçekleşmediğini söyleyen Gosso, Drogba'nın Türkiye'ye gelmesi için elinden geleni yapacağını belirterek müjdeyi verdi. Gosso, "Türkiye'ye gelmesi için elimden gelen tüm baskıyı yapacağım. Çünkü burada çok kaliteli ve güzel bir lig var. Bu sezon transferi gerçekleşmedi ama önümüzdeki transfer döneminde onun Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum" diye konuştu

DROGBA BiRACI ÇIKTI!
Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Chelsea'nin yıldız golcüsü Didier Drogba, bira festivalinde.. Fildişili oyuncu, arkadaşı olan Arsenal'in eski kalecisi Jens Lehmann'ın daveti üzerine Almanya'da düzenlenen bira festivaline katıldı..