"Teklifleri beğenmezsem bırakırım"

Bu yaz Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra boşta kalan Nihat, henüz istediği teklifleri alamadığını ve futbolu bırakabileceğini söyledi.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 26 Eylül 2011, 19:00
Teklifleri beğenmezsem bırakırım

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Beşiktaş ile yollarını ayıran deneyimli golcü Nihat Kahveci, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"HEP ALDIĞIM PARA KONUŞULDU"
Radyospor'a konuşan 31 yaşındaki oyuncu, siyah beyazlı ekipten neden ayrıldığını açıklayarak, "Beşiktaş'a döndüğüm için hiç pişmanlık duymadım. O gün şartlar öyleydi. Ancak başarılı olamadım, her zaman başarılı olacaksın diye bir şey yok. Alt yapıdan çıkmış Nihat'a olan bakış açısıyla İspanya'da 8 yıl geçirmiş Nihat'a olan bakış açısı farklıydı. Hep aldığım para konuşuldu. Ben parayı ilk kez Beşiktaş'ta görmedim. İspanya'da 8 yıl para ile oynadım. Sonuçta iki yıllık alacağımdan vazgeçtim ve takımdan ayrıldım." ifadelerini kullandı.

Ücretinde indirime gitmeye yanaşmadığı için gönderildiği yönündeki iddiaları da yalanlayan Nihat, "Kimseden ücretimin düşürülmesi yönünde bir istek gelmedi. Karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Ailemin huzuru için ayrıldım. Başarısız olduğum yerde durmak istemedim. Oynadığım her kulüpte başarılı oldum ve sözleşmemi tamamladım." dedi.

"BEŞİKTAŞ DAHA İYİ OLABİLİR"
Siyah beyazlı ekibin bu sezonki performansını da değerlendiren Nihat, "Eğer şampiyon olmak istiyorsanız, kadronuz zengin olmalı. Beşiktaş'ta bu var ama önemli olan bu zenginliği iyi kullanabilmek. Alınan sonuçlar kötü değil ama takım çok daha iyi oynayabilir. Beşiktaş'ta bu kapasite var. İsim kalitesi yetmiyor, sahada iyi olmak gerekiyor. Stoke City maçı kolay maç olmaz. İnşallah iyi sonuçla ayrılırlar." diye konuştu.

"İSTEDİĞİM TEKLİFLER GELMEZSE BIRAKIRIM"
Şu an İspanya'da ailesiyle zaman geçirdiğini belirten deneyimli oyuncu, "Gelen teklifler oldu ama istediğim şartlar oluşmadığı için kabul etmedim. Bonservisim elimde olduğu için her an bir kulüple anlaşabilirim. Geri dönüşler problemli oluyor. Beşiktaş'a ikinci gelişimde de böyle oldu. Bu yüzden ne Villareal'e ne de Sociedad'a dönmeyi düşünmedim. Şu an ailemle zaman geçiriyorum. Eğer güzel bir teklif olursa dönerim, ancak olmazsa futbolculuğu bırakıp, kendimi geliştirerek futbolun içinde kalmak istiyorum." şeklinde konuştu.