Zor bir galibiyet aldık

Giriş Tarihi 25 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2011, 23:33
Zor bir galibiyet aldık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, yoğun maç trafiği içinde oldukça zor bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Takımın kendi sahasında MP Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli çalıştırıcı, yoğun bir maç trafiği içinde oynadıklarını belirterek, "Türkiye Ligi ve Avrupa Ligi'nde mücadele ediyoruz. Kısa bir zaman dilimi içinde yoğun bir maç trafiğimiz var. 2 gün arayla maçlar oynayacağızımız var." diye konuştu.

Rakiplerinin oldukça iyi organize olan bir takım olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, "İlk golü bulmadan önce birçok pozisyona girdik. Golü bulduktan sonra maçı koparmak için ilk yarıda birçok pozisyon bulduk. İkinci yarı tabi ki farklı oldu. Rakibimiz bizden daha fazla dirençli olduğu için bize karşı iyi pozisyon buldular. Kalecimiz Cenk bugün iyi mücadele etti. Zor bir galibiyet aldık. Bu maçı kazanmak bizi mutlu etti." dedi.

Öte yandan, Beşiktaş'ta kadroya alınmayan İspanyol yıldız Guti hakındaki sorulara Carvalhal, şu cevabı verdi: "Şu anda ben kadroda olmayan oyuncularla ilgili konuşmayacağım. Bu durumu speküle edenler insanlar. Ben sadece işimi yapacağım."

Basın toplantısına katılan futbolculardan kaptan İbrahim Toraman da, girilen pozisyonları değerlendirseler de maçın skorunun daha iyi olacağını; ancak yoğun maç temposu içinde kazanılan üç puanın iyi olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, yoğun maç trafiğini kaldıracak futbolcu kadrosuna sahip olduklarını kaydetti. Kaleci Cenk de, her şeye rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.