Kobe Bryant Galatasaray antremanında

Giriş Tarihi 25 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2011, 21:42
Kobe Bryant Galatasaray antremanında

İÇİNDEKİLER

Nike'ın davetlisi olarak İstanbul'a gelen dünyaca ünlü ABD'li basketbol oyuncusu Kobe Bryant, yarın Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanı ziyaret etti.

Kobe Bryant, antrenmanda oyuncularla tek tek selamlaştı. Fatih Terim ile de bir süre sohbet etti. Fatih Terim, Bryant'a futbolcuların imzaladığı bir forma hediye etti.



Bryant, verilen formayı giyerek, basın mensuplarına poz verdi. Top sektiren Bryant, daha sonra kaleci Ufuk Ceylan'ın geçtiği kaleye penaltı atışı denedi. 3 penaltı atışından birini gole çeviren Bryant, daha sonra Ufuk Ceylan'ın eldivenlerini alarak kaleye geçti.

Ufuk Ceylan, Kobe Braynt'ın koruduğu kaleye yaptığı penaltı atışlarının tümünü gole çevirdi. Uruguaylı kaleci Muslera, Bryant'tan eldivenlerini imzalamasını isterken, Elmander ve Melo yıldız basketbolcuyla fotoğraf çektirdi.

Ziyaretin sonunda Galatasaraylı yöneticilerden Sedat Doğan, Kobe Bryant'a günün anısına bir şilt verdi. Sedat Doğan, kulübün de sponsorlarından Nike'a teşekkür etti.

Nike ile olan ilişkilerini her zaman bir ortaklık olarak gördüklerini kaydeden Doğan, "Nike dünyanın en büyük basketbol yıldızını Arena'ya getirdi.

Bizim için kendileriyle yapmış olduğumuz ortaklık çok önemli. Kobe'ye de (hoşgeldin) diyorum. Kobe'yi burada görmek çok büyük bir mutluluk" dedi.

Öte yandan Sarı-kırmızılı takım, yarın Eskişehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.