"Çok pozisyona girdik"

Giriş Tarihi 21 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2011, 21:50
Çok pozisyona girdik

İÇİNDEKİLER

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ''Çok pozisyona girdik, bunlardan birisini kullansaydık galip gelirdik'' dedi.

İldiz, 1-1 biten Galatasaray karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, oynadıkları futbolun karşılığının beraberlik olmadığını söyledi.

Maçın zorlu geçeceğini bildiklerini anlatan Yücel İldiz, şöyle devam etti: ''Bizim bir oyun karakterimiz var, rakip kim olursa olsun bunu sahaya yansıtıyoruz. Bugün de kendi oyunumuzu oynadık.

Galatasaray erken 10 kişi kaldı ve bizi beklemeye başladı. Bizim hatalarımızı kolladı. Çok pozisyona girdik, bunlardan birisini kullanıp gol atsaydık, galip gelirdik.

Bu pozisyonları değerlendirmemiz lazımdı. Küçük bir hatadan dolayı gol yedik.''

Kardemir Karabükspor'un golünü atan Erdem ise, büyük bir takıma karşı yaptıkları küçük bir hata sonucu kalelerinde gol gördüklerini ifade ederek, Galatasaray'a gol attığı için de mutlu olduğunu dile getirdi.

Futbolculardan Deumi de maçın zor başladığını, rakibin eksilmesinden sonra rahatladıklarını, ancak rakibin penaltıdan kazandığı gol nedeniyle galip gelemediklerini söyledi.