Terim:"Zamana ihtiyacımız var"

Giriş Tarihi 18 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2011, 23:44
Terim:Zamana ihtiyacımız var

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Samsunspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda Samsunspor'u 3-1 yendiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade etti.

"OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ"
Tecrübeli teknik adam maç sonunda şöyle konuştu: "Oyun bizim kontrolümüz altında geçti. Gol yediğimiz ana kadar pozisyon vermedik. Zaten golde pozisyon değil. Bu tip maçlarda ikinci golü bulamazsanız zorlanırsınız. 1-0'ın hiçbir zaman garantisi yoktur. Golden sonra toparlandık ve iki gol daha bulduk. Üç puan olınca herşey güzel oldu. Oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Bizlere ilk maçımızda tribünlere gelerek destek veren tarafarlarımıza teşekkür ediyorum."

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"
Fatih Terim, takımın ilk golünü kaydeden Melo'nun Samsunpor karşısında muhteşem bir oyun çıkardığını, başka yeni bir tranfser Riera'nın da biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, takımın yarısından fazlasının yenilendiğine vurgu yaparak, "Takımın biraz zamana ihtiyacı var. Herkese hoş bir futbol seyretirmek istiyoruz. Kazanılan üç puanlar oldukça önemli olacaktır. Birazcık zaman gerekiyor. Yine milli takımlara en çok oyuncu veren bizim takım olunca Florya'da 7-8 futbolcu ile antrenman yapmak zorunda kalıyoruz. Bazı oyuncularımızın sakatlığı bazılarının takıma geç katılmasından dolayı zamana ihtiyaç var." diye konuştu.

Terim, yoğun maç trafiği içinde zaman zaman rotasyon yapacaklarını ifade etti.

MİLAN BAROS'LA İLGİLİ YAZILANLAR DOĞRU DEĞİL
Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Milan Baros ile ilgili yazılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Ben Milan Baros oyundan çıkarken yedek kulübesine gelmediği için tepki gösterdim. Kendisi uzun zamandır sakatlık nedeniyle oynayamadı. Bu sakatlığının belirli bir süre etkisi olacaktır. En kısa zamande eski formuna kavuşacaktır." dedi.

Öte yandan camia içinde yaşanan tartışmaların kendilerini nasıl etkilediğinin sorulması üzerine Fatih Terim, şu cevabı verdi: "Benim buraya geliş sebebim Galatasaray'ı acil olarak ayağa kaldırmaktır. Ben buraya gelirken 3-5-10 maçlığına gelmedim. Bana ihtiyaç olduğu için geldim. Bir maç kaybettik daha sonrada maçlar kaybedeceğiz. Bir bütün dizayn etmeye çalışıyoruz. Kayıpları saygıyla karşılıyoruz. Ortamı germeyelim. Bir aklı selime ihtiyaç varsa o ben olayım."