İmparator beyin yıkıyor!

"Sadece maçı düşünün, başka şeyleri aklınızdan silin" diyen Terim, "Tek isteğim sahaya yüreğinizi koymanız. Zaten gerisi gelir" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2011 Güncelleme 17 Eylül 2011, 00:00
İmparator beyin yıkıyor!

İÇİNDEKİLER

Sezona İstanbul BŞB yenilgisiyle başlayarak taraftarlarını şok eden Galatasaray'da Samsunspor maçının hazırlıkları sürüyor... TT Arena'da ilk resmi maçına çıkacak olan teknik direktör Fatih Terim dünkü idmanda futbolcularıyla toplantı yaparak 90 dakikanın önemini anlattı.

BİZDEN İYİ FUTBOL BEKLİYORLAR
İlk haftada alınan yenilgi nedeniyle moralleri bozuk olan futbolcularına adeta bir psikolog gibi yaklaşan tecrübeli teknik adam saha ortasında yaklaşık 30 dakika süren bir konuşma yaptı. Terim'in, "Taraftarımız stadı dolduracak. Bizden iyi bir futbol ve galibiyet istiyorlar. Bunu yapacak gücümüz fazlasıyla var. Önemli olan sadece futbola konsantre olmamız" dediği öğrenildi.

BAROS'LA ÖZEL OLARAK İLGİLENİYOR
Mücadele etmeden hiçbir maçın kazanılmayacağını söyleyen başarılı hoca, "Tek isteğim sahaya yüreğinizi koymanız. Sırtınızdaki formanın değerini bilin ve ona göre hareket edin" ifadesini kullandı. Terim'in İstanbul BŞB maçından sonra eleştiriler alan Milan Baros'la özel olarak ilgilenmesi de dikkatleri çekti.