Kadir Has'ta gülen taraf Antalya

Giriş Tarihi 16 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 16 Eylül 2011, 23:23
Kadir Has’ta gülen taraf Antalya

İÇİNDEKİLER

Kayserispor, ligin ikinci haftasını da puansız kapattı. Kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Antalyaspor ise Kayseri'den üç puan almanın sevinciyle ayrıldı.

Maç sonrasında değerlendirme yapan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, galibiyet aldıkları için sevindiklerini dile getirdi.

İlk iki haftayı galibiyetle bitirmenin kendileri edilen önemli olduğunu anlatan Özdilek, şöyle konuştu: "Ligin iki güçlü takımını yenmek güzel. Kapasitelerimizi ve yeteneklerimizi biraz daha yukarı taşımak istedik. İyi mücadelede ettik.

Kontra ataktan yakaladığımız pozisyonu gole çevirdik. Kazanmak güzel. Rakiplerimizden birini yenmek güzel. Rakiplerimizi yenmek bizi ne sevindirecek ne üzecek. Çarşamba oynayacağımız Mersin İdmanyurduspor maçına hazırlanacağız."

Mehmet Ödilek, stadın zemini ile ilgili olarak da, "Göründüğü kadarıyla saha zemini güzeldi. Zemin bizim için avantajlıydı. Mehmet Eren'in ayağında şişlik var. Yarın belli olur. Kadromuz iyi çok iyi. Kayserispor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Maçtaki tek golün sahibi Necati Ateş, kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Necati Ateş, "Bizim için iyi bir gece oldu. Kazanmak güzel. Geçen hafta kazanarak buraya geldik. Deplasmanda oynamamız gereken şekilde oynadık. Üç puanı aldık. Kadromuz ve hocamız güzel. Sahada bunları birleştirince iyi sonuç aldık. Böyle kadro ile Antalyaspor'u en iyi yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Antalyasporlu futbolcu Ali Turan, kazandıkları için mutlu olduklarını ve takım arkadaşlarını kutladığını ifade etti. Ali Turan, "Gerçekten iyi mücadele ettik. Kayserispor'un gücünü biliyorduk. Bu sezon iyi bir Antalyaspor olacak. Maçın son dakikasına kadar maçı bırakmadık. Hedeflerimiz var. Hocalarımızın dediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Sahadan dolayı biraz korkmuştuk. Ama yüzde 100 saha değişmiş teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ ÜZGÜN
Kayserispor Teknik direktörü Şota Arveladze, kaybettikleri için üzgün olduklarını ve morallerinin bozuk olduğunu söyledi. Şota, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Böyle bir maç olacağını biliyorduk. İlk maçtan sonra zor olacağını söyledik.

Rakibimiz orta sahada agresif oynuyorlar. Birebir oynuyorlar. Son baskıyı yapamadık. Topu onlardan fazla tuttuk ama riske girmedik. Emir'i soktuk ama biraz daha etkili olamadık. Antalya'yı tebrik ediyorum. Kötü başladık ama çalışmak zorundayız."

Şota, futbolcular arasında uyum sorunu olmadığını ifade ederek, "İki aydır oyuncularımız birlikteler. Puan olarak kötü başladık ama bu maç için çok çalıştık. Futbol acı bir şey. Bazen mağlup olabilirsin. Her zaman sahada kayıyorduk ama şimdi saha çok iyi teşekkür etmek lazım.

Türkiye'nin en iyi sahası. Kayserispor'un gerçek gücü bu değil. Çalışacağız ve gelen maçlara bakacağız. Gökhan Ünal bir darbe aldığı için değiştirdim" dedi.

Kayserispor'un genç oyuncusu sefa, iyi mücadele ettiklerini ama mağlup olduklarını ifade etti. Sefa, Gaziantapspor maçını kazanarak moral bulacaklarını söyledi.

Kayserispor'un yedek kalecisi Gökhan Değirmenci de, "İlk yarı iki takım birbirini tarttı. İkinci yarıda agresif olduk ama iyi ataklar yapamadık. İkinci yarıda galibiyet için oynadık ama Antalyaspor golü buldu. Futbolda bunlar var. Bunu kendi lehimize çevireceğiz" dedi.