"Cavcav Merkez Bankası Başkanı olsun"

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 23 Temmuz 2011, 17:42
Cavcav Merkez Bankası Başkanı olsun

İÇİNDEKİLER

Grup 38 Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, şike iddiaları karşısında ekonomik sebepler gösterdiği gerekçesiyle İlhan Cavcav'a tepki gösterdi.

İncialan, yaptığı yazılı açıklamada, şike iddialarıyla ilgili soruşturma devam ederken ülke sporuna verilebilecek zararlar hesap edilmeden pervasızca sarf edilen sözlerin Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçında kendini gösterdiğini savundu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın sürekli olarak konuyu ekonomik sebeplere bağladığını ifade eden İncialan, şunları kaydetti:

''Bir kişinin bu kadar ekonomiyi ön planda tutup, hiç bir manevi değeri ele almaması son derece komiktir. Sayın Cavcav kanun ve talimatların uygulandığını unutmamalıdır. Biz Sayın Başbakanımız'dan Sayın Cavcav'ı Merkez Bankası başkanlığına getirmesini istiyoruz. O zaman banka kasalarının dolup taşacağına inanıyoruz. Hemen her gün birileri ekonomik sebepleri göstererek kanunları geri plana atmaya ve bazı kulüp taraftarlarını tahrik edici açıklamalar yapmaya başlamıştır. Şimdi de sahaya inme hareketini bir takım bahanelerle ve ceza almadan geçiştirme gayretine gireceklerdir. Herkes yargıya güvenmeli ve tahriklere kapılmamalıdır. Herkes yaptığının karşılığını görmelidir.''