Arena'nın Aslanları

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Bucaspor'u 1-0 mağlup etti ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yaptığı üçüncü maçtan da galibiyetle ayrıldı

Giriş Tarihi 19 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 19 Şubat 2011, 20:57
Arena’nın Aslanları

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü ise 77. dakikada Culio attı. Arjantinli oyuncu bu golle ayrıca sarı-kırmızılı forma altındaki ilk golünü de atmış oldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 32'ye yükseltirken, Bucaspor 18 puanda kaldı.

DİREKLER KONUŞTU


İki takımın da gol pozisyonlarına girdiği maçın ilk yarısında direkler konuştu. 27. dakikada Bucaspor'da Onur'un kafasında top yan direkten dönerken, 7 dakika sonra 34. dakikada bu kez bir diğer Bucasporlu oyuncu Sercan'ın yerden çektiği şut direğe çarparak oyun alanına döndü.

Galatasaray'da ise direği geçemeyen oyuncu Servet oldu. 39. dakikada Stancu'nun ortasına yükselen Servet kafayı vurdu fakat top yan direkten döndü.

ÜÇ MAÇI DA KAZANDI


Süper Lig'in ikinci yarısındaki maçlarını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayan Galatasaray, Bucaspor maçını da kazanarak yeni stadında yaptığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmış oldu. Sivasspor'la yaptığı maçı 1-0 kazanan Galatasaray, Eskişehirspor'la yaptığı maçtan da 4-2 galip ayrılmıştı.

TARAFTAR FAZLA İLGİ GÖSTERMEDİ

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor ile yapılan karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.
Taraftarlar stadı dolduramazken, 52 bin kişilik statta büyük boşluklar göze çarptı. Kale arkalarında yer alan Ultraslan taraftar grubu ise büyük bir coşkuyla takımı destekledi.

BAROS, 4 AY SONRA İLK 11'DE


Galatasaray'da cezalı olan Ayhan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Kewell, Hakan, Arda ve Pino maçta forma giymediler.
Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Çek oyuncu Baros'a ilk 11'de yer verirken, bu futbolcu ligde 17 Ekim 2010 tarihinde oynanan ve 2 gol atıp sakatlandığı Ankaragücü maçının ardından ilk kez bir karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı.

Galatasaray'da Çağlar ise Konyaspor ile 19 Aralık'da oynanan lig maçının ardından ilk kez, 2 ay sonra ligde ilk 11'de yer aldı.
Sarı-kırmızılı ekipte, Bursaspor ile hafta içinde oynanan A2 maçında forma giyen Emre ile Aydın da Bucaspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna dahil edildiler.

TARAFTARDAN SİTEM

Galatasaraylı taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a yenilmelerinden ötürü futbolcularına açtıkları pankartla sitemde bulundular.
Taraftarlar bir yanında otobüs resmi, diğer yanında Gaziantep tabelası bulunan, ''Sen yenil bize inat, biz yine geliriz 18 saat'' yazılı pankart astılar.
Taraftarlar ayrıca, ''Asalettir o formadaki arma! İçindekiler 'Metin' olmasa da'' yazılı pankart açtılar.
Taraftarların, kadro dışı bırakılan Misimoviç'in yanı sıra Nonda ve Keita lehine bağırması da dikkati çekti.

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ SKORBOARD'DA YER ALDI

Türk Telekom'un talebi doğrultusunda Eskişehirspor maçında skorborddan çıkartılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazısı, yapılan anlaşmayla Bucaspor maçıyla birlikte yeniden skorboardda yer aldı.

Bu arada, stat bölgesine giriş yerlerine, büyük boyutlarda Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazıları yazıldı.
Bu arada, stadın çatı bölümünün sarı-kırmızılı renklerle ışıklandırıldığı ve daha önce karanlıkta kalan tribünlerin aydınlatıldığı görüldü.