Bir salak şişe fırlattı ama..

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında başına plastik su şişesi isabet eden Real Madridli İker Casillas, ''Bir salak şişe fırlattı ama bu mükemmel taraftarın itibarına leke düşürmez'' dedi.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 27 Ocak 2011, 17:54
Bir salak şişe fırlattı ama..

İÇİNDEKİLER

Maç sonunda atılan ve başına gelen şişeyle yere düşen daha sonra toparlanan Casillas, basına verdiği demeçte ''Taraftarlar arasında bu tip, sorun yaratan salak insanların olabileceğini'' söyledi. Bu konuda çok fazla konuşmak istemediğini kaydeden Casillas, ''Zaten televizyon görüntülerinde şişeyi atan tespit edilirse, gerekli önlemler alınır'' değerlendirmesinde bulundu. Casillas'ın sözleri ve gösterdiği tavır, İspanya'da spor kamuoyu tarafından ve İspanya'da görüşmelerde bulunan TBMM Spor Kulüplerinin Sorunları ile Sporda Şiddet Araştırma Komisyonu üyeleri tarafından büyük takdirle karşılandı.
Sahaya atılan ve Casillas'a isabet eden şişeden dolayı Sevilla Kulübünün para veya saha kapatma cezası alabileceği belirtiliyor.

Bu arada, Madrid ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona eren Sevilla-Real Madrid maçına damgasını vuran diğer bir olay, Sevilla'dan Luis Fabiano'nun şutunda topun kale çizgisini geçmesine rağmen hakemin görmemesi oldu.