Üstünel sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Kulübü'nden istifa eden "sihirbaz" lakaplı Haldun Üstünel sessizliğini bozdu. Özhan Canaydın için yapılan büstün açılışında bulunan Üstünel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2011, 17:20
Üstünel sessizliğini bozdu

İÇİNDEKİLER

Üstünel yönetime yeniden dönecek mi sorularına "Bizler Galatasaraylıyız. Galatasaray'ın başarısını bekliyoruz. Galatasaray'ın üzücü haberleri, basında bu kadar yıpratması bizi üzüyor. Camianın bir an önce toparlanması gerektiğini düşünüyorum. Tek bir yumruk olmalıyız. Özellikle bu sürecin dolması açısından. Bu bir süreç ki seçim gündeme getiriliyor, transferler gündeme getiriliyor. Artık bu olayların son bulması gerektiğine inanıyorum. Önümüzde bir yıllık süreç var. O bir yılın daha kardeşçi bir ortamda geçmesini temenni ediyorum. İnşallah bu doğrultuda hareket ederler" dedi.

Galatasaray'ın transferlerini de değerlendiren Üstünel "Her Galatasaraylının gönlünden daha iyi kariyerli, futbolculuğu daha ön plandan olan isimlerin transfer edilmesi geçiyor. Tabii ki bu yapılanma sürecinde alınan kararlara saygı duymak gerekiyor. Bizler yönetimin aldığı kararlara saygı duyuyoruz. Ama ortaya çıkan sonuçlar tabi ki taraftarlarımızı üzüyor. Bu geçtiğimiz senlerde de bu sene de oldu. Onun için ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Hep beraber Galatasaray'ın başarısı için dua edeceğiz" ifadesini kullandı.