Hagi onu gönderecek mi?

Sezon başında transfer edilen golcü oyuncu için Hagi'nin gönderilecekler listesinde koyduğu konuşuluyordu...

Giriş Tarihi 12 Kasım 2010, 00:00 Güncelleme 12 Kasım 2010, 15:48
Hagi onu gönderecek mi?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Baros'un sakatlığına bağlı olarak alternatif forvet arayışlarından bahsediliyor, bu durum ise en çok Mehmet Batdal'ı üzüyor.

Sezon başında Bucaspor'dan transfer edilen genç golcü, "Sakatlık yaşamasaydım, sezon başında olduğu gibi oynasaydım, şu anda 'Galatasaray'da forvete ihtiyaç var' şeklinde yazılar çıkmayacaktı" diyor.

Mehmet Batdal'ın, devre arasında Hagi tarafından gönderilecekler listesine konduğu öne sürüldü; ancak genç futbolcunun menajeri Mahmut Güneş, bu iddianın doğru olmadığını açıkladı.

YÖNETİM MEHMET BATDAL'I SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Güneş, "Mehmet Batdal'ın gözden çıkartılması söz konusu değil. Asla böyle bir şey yok. Tek hedefi, tekrar formayı kazanıp, en iyi yere gelmektir. Galatasaray Yönetimi'yle görüştüm, bana Mehmet'i satmak ya da kiralamak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söylediler" dedi.

FORVET İHTİYACINI GİDERİR


Mehmet'in Galatasaray'daki forvet ihtiyacını karşılayabileceğini belirten Güneş, "Galatasaray'da Baros'un alternatifi yok deniyor. Buna katılmak mümkün değil. Hagi görev verdiği sürece, Mehmet, bu yükü kaldırabilir. Galatasaray formasını taşıyabilecek bir oyuncu" şeklinde konuştu.

YÖNETİM MEHMET'İ İSTEDİ, TRANSFER ETTİ

Hagi'nin Mehmet'le ilgili düşüncesini tam olarak bilmediğini; ancak genç futbolcunun Galatasaray'da kalacağını ifade eden Mahmut Güneş, "Hagi'nin Mehmet'le ilgili düşüncesini daha net biçimde bir iki hafta içerisinde göreceğiz. Galatasaray Yönetimi, devam ediyor ve bu yönetim Mehmet'i istedi, transfer etti. Dolayısıyla biz Galatasaray'da kalmayı düşünüyoruz ve kalacağız. Ayrılmak gibi bir düşüncesi hiç olmadı. Mehmet, Galatasaray'da olmaktan çok mutlu ve gururluyuz" dedi.

FENERBAHÇE DE İLGİLENDİ AMA MEHMET, GALATASARAYLI , TUTTUĞU TAKIMI TERCİH ETTİ

Mehmet'le Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da çok yakından ilgilendiğini açıklayan Güneş, "Mehmet, Galatasaraylı ve tuttuğu takımı tercih etti. Tek sıkıntısı sakatlıktı. Bana, sakatlık yaşamasaydım ve oynasaydım şu anda Galatasaray'ın forvete ihtiyacı var şeklinde yazılar da çıkmayacaktı' dedi. Tek düşüncesi, bir önce forma giyip, Milli Takım'ın bile gol sorununa çare olmak" diye konuştu