İşte Galatasaray'ın zirve planı

Rumen çalıştırıcı, oyuncularına, sadece 2 beraberlik lüksümüz var bunu başarırsak şampiyonluğun bir numaralı adayı oluruz dedi.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 28 Ekim 2010, 09:18
İşte Galatasaray’ın zirve planı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın başında çıktığı ilk maçında F.Bahçe'nin Kadıköy'deki 11 yıllık galibiyet serisine son veren Hagi, zirveye yükselme planını belirledi. Rumen teknik adamın, ilk yarıdaki kalan 8 maçlarında 20 puan hedefini koyduğu bildirildi. Futbolcuları ile toplantı yapan Giga'nın, "Ligde ilk 9 haftada alınan 4 yenilgi ile tüm kredimizi kullanmışız. Arayı kapatmak istiyorsak 8 maçta en fazla iki beraberlik lüksümüz olabilir. Devre sonuna kadar 20 puan toplarsak ikinci yarı şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz" dediği öğrenildi.

33 puanda bitirecek

Lider Bursaspor'un 10 puan gerisinde yer alan Cimbom (13 puanda), 8 maçta 20 puan hedefini tutturursa ilk yarıyı 33 puanda bitirecek. Sarı-kırmızılılar, bu periyotta Trabzon, Kayseri, Beşiktaş gibi rakipleriyle de karşılaşacak. Galatasaray geçen yıl ligde 17 maç sonunda 36 puanla, F.Bahçe'nin (37 puan) ardından 2. idi. Hagi, futbolcularına ikinci hedef olarak ise güzel futbolu gösterdi. Tecrübeli hocanın, "Derbide skordan çok mücadeleniz beğenildi. Hep böyle oynarsanız taraftar sizi bağrına basar" diye konuştuğu bildirildi.