Bu halde Fenerbahçe'yi yeneriz!

Son 10 sezondur Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemeyen Sarı-kırmızılılar, 11. sezonda bu şanssızlığıklarını kırmak istiyor.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ekim 2010, 11:22
Bu halde Fenerbahçe’yi yeneriz!

İÇİNDEKİLER

Sarı-kırmızılı ekip alınan kötü sonuçların ardından Frank Rijkaard'ın ipini çekti. Hollandalı teknik adamdan boşalan koltuğa kimin geçeceği merak konusu olurken Fatih Terim, Galatasaray'ın yapmış olduğu teklifi geri çevirdi. Sarı-kırmızılı camiada yaşanan kaosun yanı sıra haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi de düşünülüyor.

'Florya'nın yeni patronu kim olacak?' sorusu belirsizliğini korurken Galatasaray'da eski başkan Mehmet Cansun, Fenerbahçe derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cansun, sarı-kırmızlı ekipte yaşananlardan sonra gelecek teknik adamın çok fazla bir şey kazandırmayacağını belirterek, "Biz bu halde Fenerbahçe'yi yeneriz" dedi.

Peki Mehmet Cansun "Fenerbahçe'yi içinde bulundukları sancılı duruma rağmen yeneceklerini" neye dayanarak söyledi? Cansun, Habertürk'e konuştu...

HA BEN HA TUGAY FARKETMEZ!
Ben Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyorum. Gelecek olan teknik adam ne yapsın. Maça kaç gün kaldı? Antrenör getirsen ne olur. Takıma ne yapsın adam. Kimi koyarsan takımın başına koy, istiyorsan Tugay'ı koy, istiyorsan beni koy. İki günlüğüne isim getirilir mi?

İLK DEFA BU KADAR ÜMİTLİYİM
Tugay hocaya bu hafta Fenerbahçe karşısında takımı sen çıkar diyebilirler. Oda olur, olmaz değil. Cevat hoca yaptı. Son 6-7 hafta antrenörlük yaptı ve takımı da şampiyon yaptı. Ayrıca ben çok ümitliyim Fenerbahçe maçından. İlk defa bu kadar ümitliyim. Şu anda Galatasaray'on içinde bulunduğu şartlar ortada.

NASIL ÜMİTLİ OLABİLİYOR?
Fenerbahçe karşısında galatasaray'ın galip geleceğini iddia eden Cansun, sözlerine şöyle devam etti:
"Ters çalıştığı için olay. Galatasaray'da oynayan yabancılar için bir şey diyemeyeceğim, onları tanımıyorum, karakterlerini bilmiyorum ama türk futbolcusu o maçı prestij maçı olarak görür kendine. Ve çıkar harika top oynar adam. Dökülen Galatasaray gidiyor, harika Galatasaray gelebiliyor. Futbolda şansta çok önemli."

FENERBAHÇE'Yİ YENERİZ
"Fenerbahçe maçında şu yaşananlardan sonra gelecek teknik adamın çok fazla kazandıracağı bir artı olmayacak, belki sadece biraz motive edecek takımı ama Türk futbolcusu bu durumda onur meselesi yapar kendi motivasyonlarını kendileri zaten yaratırlar. Onun için ben gayet iyi bir netice bekliyorum Galatasaray'dan takımından. Biz bu halde Fenerbahçeyi yeneriz."