İşte yeni Fenerbahçe

Sarı-Lacivertli takım, teknik direktör Aykut Kocaman'la birlikte kabuk değiştirmeye devam ediyor.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2010, 11:42
İşte yeni Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye gelir gelmez önce transfer politikasını değiştiren Aykut Kocaman, gözünü şimdi de altyapıdaki gençlere dikti.

Genç yıldızlar Okan, Gökay ve Berk artık as kadroda yer alacak. Bu 3 isim zaman zaman Süper Lig maçlarında görev yapacak, kupada ise banko forma giyecek.

SADECE ONLAR KONUŞULUYOR

Manisaspor maçında Okan Alkan'ın ortaya koyduğu muhteşem futbolla Fenerbahçe'yi sarmaya başlayan gençlik ateşi Sivasspor karşılaşmasıyla daha da alevlendi. Artık Sarı-Lacivertli camiada ne dünya yıldızları ne de başkaları konuşuluyor.

Konuşulan tek şey gençlerin gösterdikleri müthiş performans. Yıllardır bu duyguya hasret kalındığı için camia bu gelişmeleri keyifle izliyor. Gökhan Gönül'ün sakatlığı nedeniyle forma giymediği maçta şans bulan Okan Alkan'ın futbolu bir anlamda diğer gençlere de kapıların açılmasına sebep oldu. Aykut Kocaman bu nedenle planlarında önümüzdeki günlerde bazı değişikliklere gitmeyi düşünüyor. Kocaman'ın bu kararı almasındaki en büyük neden de yöneticilerin Okan'ın takımdan kesilmesini istememeleri. Genç çalıştırıcı Gökhan Gönül'e sağ bekte, orta sahanın sağında da Okan'a şans vermeyi planlıyor.

GÖKAY VE BERK DE KADRODA


Habertürk'e göre, sarı-Lacivertliler'de genç oyuncu olarak sadece Okan Alkan kadroda yer almayacak. Gökay Iravul ve Recep Berk Elitez de artık forma giyerken görülebilecek. Bu gençler Süper Lig maçlarında kadroda yer alacak ve zaman zaman da ya onbirde ya da sonradan oyuna girecek.

Buna karşılık Okan, Gökay ve Berk, Türkiye Kupasımaçlarının büyük bir bölümünde onbirde yer alacak ve kadroda bulunacak. Kısacası uzun yıllardır hasreti çekilen gençlik ateşi Fenerbahçe'yi fena halde sarmış durumda.