Rijkaard'ın Servet Çetin planı

Galatasaray'da Servet'in sözlerine sinirlenen Rijkaard, Insua transferiyle yeni stoperini buldu...

Giriş Tarihi 02 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 02 Eylül 2010, 15:24
Rijkaard’ın Servet Çetin planı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard savunma hattına Insua'nın gelmesi ile rahatladı.

Transferde istediği isimlerin alınmaması nedeniyle yönetimle sorun yaşadığı iddia edilen Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Misimovic ve İnsua transferi için ısrarcı oldu ve özellikle Arjantinli genç yıldızı, defans hattında yapacağı reform için istedi.

İşte Hollandalı teknik adamı "Servet avcısı" yapan plan: Geçen sezonunun ikinci yarısından itibaren aralarında soğuk rüzgarlar esen Rijkaard-Servet ikilisi sıkıntılarını yeni sezona taşımamış gibi görünse de milli oyuncunun bir açıklaması Hollandalıya tercüme edilince, tecrübeli hoca Servet'in onbirdeki biletini kesti.

Servet'in "Bu sezon Rijkaad'ın son şansı olacak" demesine sinirlenen ve tecrübeli oyuncuyu, defanstan isabetli paslar atamadığı için eleştiren Rijkaard, Insua transferiyle yeni stoperini buldu: Hakan Balta!

ÖN LİBERO BEKLENTİSİ BOŞA ÇIKTI


Geçen yıl stoperde görev verdiği ve memnun kaldığı Balta'yı, Neill'ın yanında kullanmak isteyen Rijkaard, camianın Misimovic ile iyi bir ön libero transferi beklentisini boşa çıkardı ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin'e Insua'nın adını verdi.