Para kasada

Grafite, Hazard, Dentinho, Kanoute ve Krasic'ten biri kesin alınacak. Güiza satılırsa gelen para da 2. forvete harcanacak

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2010, 00:00 Güncelleme 05 Temmuz 2010, 13:42
Para kasada

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe dünyaca ünlü bir forveti almanın planlarını yapıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "15 milyon euro'yu kasaya koydum. Bu parayı alınacak golcünün bonservisi için harcamaya hazırım" dediği öğrenildi. Bazı çatlak seslere karşın göreve getirdiği Aykut Kocaman'a tam destek veren başkan Yıldırım, hocasının istediği futbolcuları almak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını da söyledi.

KAMPA YETİŞTİRİLECEK
Kocaman'ın verdiği listede yer alan Grafite, Hazard, Dentinho, Kanoute ve Krasic'ten birinin mutlaka alınacağını belirten Yıldırım, hafta içinde iş bitirici yönetici Cihan Kamer'i sefere çıkaracak. Güiza'nın satılması halinde ise bu oyuncudan gelecek para da ikinci golcü için harcanacak. Yıldız oyuncu transferinin 12 Temmuz'da başlayacağı ve Belçika kampına yetişeceği belirtiliyor.


1SORU CEVAP
DÖRT OYUNCU ALINMALI

Aykut Kocaman ilk önce neyi değiştirecek? Kocaman başarılı olabilir mi?
Aykut Kocaman'a bir kesim 'sınırsız' destek veriyor, bir kısım ise şimdiden ömür biçip iddiaya giriyor. Kocaman öncelikle oyuncuların güvenini kazandı. Zico, Aragones ve Daum döneminde kötü bile oynasalar bazı oyuncular (Güiza, Cristian, Bilica) ilk 11'de olacağını biliyordu. Bu, diğer oyuncuların "Ne kadar iyi olursak olalım yedek kalacağız" diyerek küsmelerine neden oluyordu. Kocaman öncelikle, "Çalışan, hak eden formayı giyer" mesajı verdi. Üstelik yetkileri de çok geniş. Bu görüntü bile Kocaman'ın başarılı olacağının işaretidir.