Emre'den Baros'a sürpriz

Uzun süren sakatlığı sonrası Ankaragücü maçıyla yeşil sahalara geri dönen Milan Baros'a Emre Belözoğlu'dan büyük sürpriz.

Giriş Tarihi 19 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 19 Mart 2010, 11:05
Emre’den Baros’a sürpriz

İÇİNDEKİLER

25 Ekim'deki derbide ayağının kırılmasının ardından 140 gün sonra A.Gücü maçıyla sahalara dönüp bir de gol atan Çek yıldız, karşılaşma sonrası büyük bir sürprizle karşılaştı.

Sakatlandığı pozisyonun kahramanı Emre Belözoğlu, kendisine SMS gönderip "Sahalara geri döndüğün için çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun" dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ekim 2009'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbi maç sonrası en çok konuşulan olaylardan biri Milan Baros'un sakatlanması idi...

Sarı kırmızılı takımın en büyük gol silahı olarak sahaya çıkan Çek futbolcu, henüz ilk dakikalarda Emre Belözoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrasında kendini yerde bulmuş ve daha sonra yapılan kontrollerde sol ayak tarak kemiğinin kırıldığı anlaşılmıştı. O güne dek attığı 5 golle G.Saray'ın en golcü futbolcusu olan Baros'un çıkması, sarı kırmızılıların bütün hesaplarını alt üst etti ve sonuçta F.Bahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu talihsiz pozisyon sonrası birçok G.Saraylı'nın eleştirilerine hedef olan Emre, ertesi gün yaptığı açıklamada, Baros'a herhangi bir müdahalesinin olmadığını ve Çek futbolcunun sakatlanmasına çok üzüldüğünü dile getir.

Büyük sürpriz

İlk etapta 2 ay futboldan uzak kalacağı açıklanan Baros, daha sonra hesapta olmayan bir ameliyat daha geçirince sahalara yaklaşık 5 ay sonra dönebildi.
F.Bahçe derbisinden tam 140 gün sonra, geçtiğimiz pazar günü oynanan A.Gücü maçında ilk kez forma giyip bir de gol atan G.Saraylı futbolcu, karşılaşma sonrası büyük bir sürprizle karşılaştı...

Emre, kendisine cep telefonuyla SMS göndererek, sahalara dönmesine sevindiğini ifade etti. Milli futbolcu, İngilizce yazdığı mesajda, "Sahalara geri döndüğün için çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun" dedi.

Baros ise Emre'nin mesajını takım arkadaşlarına anlatarak, bu güzel jestten dolayı son derece duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi.

DÜNDEN BUGÜNE MİLLİ TAKIM HOCALARI

TÜRK FUTBOLUNUN REKOR TRANSFERLERİ

TÜRK FUTBOLUNUN EN İYİ KADROSU

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FUTBOLCULAR NERELERE YATIRIM YAPIYOR?