Emre'den G.Saraylıları kızdıracak açıklama

Fenerbahçe’nin yıldızı Emre Belözoğlu, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray’ın yaptığı flaş transferleri ‘normal’ karşıladı.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 02 Şubat 2010, 14:24
Emre’den G.Saraylıları kızdıracak açıklama

İÇİNDEKİLER

Belözoğlu, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray'ın yaptığı flaş transferleri 'normal' karşıladı.

Jo, Dos Santos gibi Avrupa'nın önde gelen oyuncularının Sarı-Kırmızılı ekibe gelişini yorumlayan Emre, "Gelenler, kendisini ispat etmiş, kariyerli futbolcular. Ancak bu isimlerin Türkiye'yi seçmeleri beni şaşırtmadı. Daha önce Roberto Carlos gibi dünyaca ünlü bir oyuncunun Türkiye'ye geldiğini düşünürsek bu transferler sürpriz değil" diye konuştu.

GALATASARAYLILAR'A KÖTÜ HABER!

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK FAVORİSİ KİM?

DAUM'A SİVASSPOR TAKTİĞİNİ O VERDİ


İŞTE CİMBOMLULAR'IN İSTEMEDİĞİ FUTBOLCU

'YARIŞ FİNİŞTE BİTER'

Galatasaray'ın ara transfer döneminde F.Bahçe'ye göre daha atak oluşunu, "Sonuç olarak herkes ihtiyacına göre transfer yapıyor" diyerek yorumlayan Emre Belözoğlu, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Şampiyonluk yarışı 25'te kopar", "30'da kopar" gibi bir şey söylemek yanlış olur. Bana göre bu yarıştaki mücadele son haftaya kadar sürecektir. Birçok zorlu karşılaşma var. Ancak bizim için bu yolda en kritik viraj deplasmanda oynayacağımız maçlar. Buradan alacağımız sonuçlar çok büyük önem taşıyor. (Habertürk)

AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

SÜPER LİG'İN ALTIN KARMASI

YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ