İşte uzayan transferin perde arkası!

Fenerbahçe Dentinho’nun işini bitirecek ama 21 yaşındaki süper yıldızın transferinde ortak krizi bulunuyor.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ocak 2010, 13:24
İşte uzayan transferin perde arkası!

İÇİNDEKİLER

Dentinho'nun haklarının yüzde 22,5'uğu Grupo Sonda'nın elinde. Yüzde 57.5'uğu ise Corinthians yönetiminde. Geri kalan yüzde 20'lik bölüm ise Claudio Guadagno ve Jose Ferreira isimli iki menajerde. F.Bahçeli yöneticiler Brezilya'da Dentinho için Corinthians'a 23 milyon Brezilya reali, 12,9 milyon dolar önerdi ama bu öneri bir şey fark etmiyor çünkü Grupo Sonda ve iki menajerin de ikna edilmesi gerekiyor. Corinthians menajeri Mano Menezes, "Kulübü göz önünde tutacağı bir öneri var. Bizim de bir planımız var. Bu transfer bizim planlarımızı engellemez. Eğer futbolcu gitmek isterse önümüze bakarız" dedi. Bu arada Corinhtians yönetimi de Dentinho için bir teklif almadığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin bir numaralı gözdesi, Bragantino maçından sonra bir açıklama yaptı ve Türkiye'ye gitmek istemediğini açıkladı.

Dentinho'yu Carlos yoldan çevirdi

Dentinho, "Corinthians ile Libertadores Kupasını kazanmak istiyorum" diye konuştu. Bu arada Corinthians basın danışmanı Mario Gobbi ise, "Dentinho için resmi teklif almadık. Bu haberler sadece gazetelerin uydurması. Dentinho, Menezes'in kadrosunun önemli bir parçası" diye konuştu.

ARAGONES'TEN ÇILDIRTACAK SÖZLER

UĞUR BORAL PSG'Yİ BÖLDÜ

Bu arada Esporte gazetesi ise, "Ronaldo babam, Carlos annem" diyen Dentinho'nun, F.Bahçe ile ilgili olarak Carlos ile görüştükten sonra Türkiye'ye gitmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Carlos'un, Dentinho'yu Türkiye'ye giderse, kariyerini hiçbir zaman parlatamayacağını söylediği iddia edildi.

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR KİMİN İÇİN KAPIŞTI?

KARTAL PAZARLIĞA DEVAM EDİYOR

SEMİH'TEN ŞOK AÇIKLAMA

"ŞAMPİYONLUK İÇİN HEVESLENMEYİN"

GALATASARAY'DA NEİLL FIRTINASI