Beşiktaş'ta büyük yemin

"Elimizde yalnız Süper Lig mücadelesi var, elbirliğiyle kupayı müzemize götüreceğiz" “Geçmişten dersler alarak işimize bakacağız. Takım olursak, şampiyon da oluruz”

Giriş Tarihi 20 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 20 Ocak 2010, 09:26
Beşiktaş’ta büyük yemin

İÇİNDEKİLER

Son maçlarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Beşiktaşlı futbolcular, dün Ümraniye'de bir basın toplantısı yaparak camiaya umut dolu mesajlar verdiler. Kaptan İbrahim Üzülmez, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlardan dolayı takım olarak üzgün olduklarını belirterek, "Beşiktaş'a yakışmayacak sonuçlar aldık. Bu sonuçlardan dersler çıkarmalıyız. Geçen sene bu kupayı kazanmış takımın, grup maçlarında gösterdiği performans aynı kalitede değil. Bundan sonra sahada çok farklı bir takım göreceksiniz" ifadesini kullandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖRLER

FUTBOLCULARIN NEREDE DOĞDUKLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?

SPORUN EN 'SEKSİ' ANLARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG'DEN TEPE TAKLA DÜŞEN FUTBOLCULAR

PARALARI KONUŞMAYIN
Birlik olmadan istikrar da olmayacağının altını çizen Üzülmez şöyle devam etti: "Başarıyı yakalamak için birbirimize destek vermeliyiz. Kötü sonuçlardan sonra, sürekli geçmiş dönemdeki arkadaşları gündeme getirmek bize zarar veriyor. Onları ben de seviyorum ama sezon sonuna kadar biz buradayız. Öncelikle takım ruhunu yakalamalıyız. Aksi halde çok büyük futbolcuları da alsanız başarı gelmez. Bazı arkadaşlarımızın aldığı paraları ön plana çıkarmak da doğru değil."

NOBRE: MUTLU DEĞİLİM
Siyah-beyazlı ekibin golcü ismi Nobre de, suskun bir dönem geçirdiğini kabul etti. Büyük takımlarda her zaman baskı olacağını belirten Nobre, "Bir forvet olarak, içinde bulunduğum durumdan memnun değilim. Daha fazla goller atmak istiyorum. Önemli olan Nobre veya başka birinin iyi oynaması değil, takım olarak iyi oynamamız. Puan farkını da kapatabiliriz. Ben tabii ki gol atmak isterim, ama benim asıl mutlu olduğum takımın kazanması, kimin attığı değil" dedi.