Fener'e gelmeyi kabul etti

Yıllarca İnter'de başarıyla oynadıktan sonra ülkesi Brezilya'ya dönen Adriano, Fenerbahçeliler'i coşturacak açıklamalar yaptı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Fener'e gelmeyi kabul etti
Fotomaç'ın haberine göre; futbol yaşamını Flamengo kulübünde sürdüren Adriano, Yunanistan'ın "sport-fm.gr" adresli internet sitesine konuştu ve "Avrupa'ya dönmek istiyorum. Gideceğim ülke Yunanistan veya Türkiye olabilir. Söz konusu kulüpler ise Olympiakos ve Fenerbahçe" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


Bu sözler Yunan futbol kamuoyuna bomba gibi düşerken, şimdi yıldız futbolcunun F.Bahçe'ye mi yoksa Olympiakos'a mı gideceği konuşulmaya başlandı. Yapılan yorumlarda ise "Fenerbahçe kulübü, son yıllarda sansasyonel transferler yapıyor. Para sorunu yok. Adriano'yu da isterse alır. Olympiakos'un bu konuda F.Bahçe ile yarışması zor" deniliyor. 27 yaşındaki Adriano'nun Flamengo ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK SPOR AYAKKABILARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler