Cimbom moral peşinde

Turkcell Süper Lig'de geride kalan hafta ezeli rakibi Fenerbahçe'ye derbi maçta yenilen Galatasaray, yarın evinde yapacağı Sivasspor mücadelesinde moral arayacak.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2009, 14:19

İÇİNDEKİLER

Lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşen ve zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Galatasaray, Sivasspor maçını kazanarak hem yeniden bir hava yakalamak, hem de taraftarına kendisini affettirmek istiyor.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve teknik direktör Bülent Uygun'un ardından göreve Muhsin Ertuğral getirilen Sivasspor ise Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyetin moraliyle İstanbul'dan puanla dönebilmenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray takımında, Sivasspor maçı öncesi sakatlıkları devam eden Emre Aşık ve Baros'un yanı sıra Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Keita ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bucaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcu Elano takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Diğer yandan, Bucaspor maçında sağ bacak üst dış adalesine aldığı darbe nedeniyle ödem ile ağrısı bulunan Arda'nın ise Sivasspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak Galatasaray-Sivasspor maçını, hakem Bülent Yıldırım yönetecek.