Fabiano Fener'e 'evet' diyecek ama...

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan futbolcu, Fener'e şu şartı kabul edildiği takdirde 'Evet' diyecek...

Giriş Tarihi 29 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 29 Ekim 2009, 11:19

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin devre arasında renklerine bağlamayı düşündüğü belirtilen Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano, kulübüyle ilişkilerini kesmeye hazırlanıyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Milliyet'te yer alan habere göre, Brezilyalı milli oyuncu, Sevilla'nın kendisiyle sözleşme uzatmaya yanaşmaması üzerine, devre arasında gideceğini resmen açıkladı. 29 yaşındaki golcü, kulübünden aldığı yıllık ücretin az olduğunu ve 2011 yılında bitecek olan sözleşmesinde 3 yıllık daha uzatma teklifinin gelmemesi üzerine bu kararı aldığı belirtiliyor.

Luis Fabiano'nun, aralarında Fenerbahçe'nin de olduğu bazı Avrupalı kulüplerin kendisiyle ilgilendiğini söylemiş, transfer olacağı kulüpten istediği tek şartın 4 yıllık sözleşme olduğunu kaydetmişti. Brezilyalı golcü, Sevilla'nın, transfer olacağı kulübe kolaylık sağlayacağını da sözlerine ekleyerek, amacının Avrupa'da 4 yıl daha futbol oynayıp ülkesine dönmek olduğunu ifade etti.

İtalya'nın Milan Kulübü, Luis Fabiano için sezon başında 16 milyon euro önermiş, ancak İspanyollar satmaya yanaşmamıştı.

Fenerbahçe'nin, devre arasında gitmesi beklenen Deivid veya Güiza'nın yerine Fabiano'yu renklerine katmak istediği iddia edildi.