Derbiyle ilgili bomba gibi iddia!

Kapışma tarfatar sitelerinden sürüyor! F.Bahçe taraftar sitesi antu.com yayınladığı bir görüntü ile çıkan olaylarla ilgili yeni iddiada bulundu.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 28 Ekim 2009, 14:06

İÇİNDEKİLER

Sarı-Lacivertli taraftarların buluşma noktası antu.com yayınladığı bir görüntü ile çıkan olaylarla ilgili yeni iddiada bulundu.

Pazar günkü derbi maçın 24. dakikasında Keita, sağ kanattan kullandığı korner atışı sırasında tribünlerden kafasına atılan bir su şişesi ile bir anda yere yığılmış siyahi oyuncu daha sonra bu şişeyi sahayı bir uçtan bir uca katederek gözlemciye götürmüştü..

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe tribünlerinden atıldığı iddia edilen bu şişe büyük tepki yaratırken antu.com'un yayınladığı görüntülerde ise şişenin Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünlerden geldiği iddia ediliyor. Antu.com konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

İŞTE ANTU.COM'DA YER ALAN "SAHTEKARLIKTA SON NOKTA" BAŞLIKLI YAZININ TAMAMI:


"Pazar günü Galatasarayla 10 yıldır aynı sonla biten bir film çevirdik. Yine her yenildikleri derbi sonrası Galatasaraylıların ağlama sesleri ekranları kapladı, gazete sütunları şikayet yazılarıyla dolup taşmaya başladı. "Tecavüz" diyenler mi ararsınız, "terör" diyenler mi yoksa "Fenerbahçe`nin sahası kapanmalı" diyenler mi?

Önce gülüp geçtik. Çünkü bunlara alışmıştık. Yenilgilerini örtmek için klasik taktiklerdi bunlar ama sonra iş ciddiye binmeye başladı ciddi ciddi hakaretler edilmeye ciddi ciddi seyircisiz oynama cezaları istenmeye başlandı.

Buna Fenerbahçe taraftarları olarak bir cevap verme vaktimiz geldi. Şimdi bu saçma sapan isteklere, iddalara ilk cevabımızı veriyoruz. Galatasaraylı oyuncu Keita`ın kafasına atılıp ona değmediği halde gözüne gelmiş gibi rol yaptığı su bardağını Galatasaraylı taraftarlar attı. Forum üyelerimizin dikkatli çalışmaları sonucu görüntüler incelendiğinde Keita`nın olduğu yere atılan gelen su bardağının misafir tribününden geldiği açıkça görülüyor.

Artık bu ağlama faslı bitsin. Herkes mağlubiyeti insan gibi hazmetmeyi öğrensin yoksa her saldırıya cevabımız sürecek. Örneğin yan hakeme atılan yabancı maddeyi de onların attığını kanıtlamak gibi, Hakan Balta`nın attığı golden sonra tribünlerimize 2 kere yaptığı iğrenç kol haraketlerinin görüntüleri gibi.

İnsanda biraz utanma arlanma olur. Hem kendi futbolcuna yabancı madde at, sonra da Saracoğlu terörü diye ağla. Bu aynı zamanda yayıncı kuruluşa da hediyemiz olsun. Fenerbahçe aleyhine olan her şeyi gayet güzel görenler Galatasaray söz konusu olduğunda üç maymanu oynuyorlar. E tabi insan Gs TV`yi bünyesine alıp, sempatisini iş ortaklığı düzeyine çekince bütün bunlar doğal oluyor."

TAKVİM İNTERNET