G.Saray'ın alkışlanmasına izin vermeyiz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Steaua Bükreş karşısında iyi oynadıklarını ve maçın ardından alkışlandıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2009, 14:01

İÇİNDEKİLER

Brezilyalı futbolcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, saha içinde kendine güvenle oynayan ve doğru işler yapan bir Fenerbahçe olduğunu belirterek, ''Avrupa'da güven kazanma adına bugünkü aldığımız galibiyet çok önemliydi. Rakip takımın taraftarlarının ve oyuncularının bizi alkışlayarak gösterdiği centilmenlik maçın güzel taraflarındandı'' dedi.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Roberto Carlos, Galatasaray ile hafta sonunda yapacakları maçın çok güzel geçeceğine inandığını ifade ederek, ''Futbolseverler çok büyük bir maç izleyecek. Ligde birinciyle ikincinin karşılaşmasında sahamızda kazanmak istiyoruz. Müthiş bir maç izleyeceğiz. Derbi maçının sonucu hiç belli olmaz. Fakat bizim kendi takımımız için yapmamız gereken galip gelmektir'' diye konuştu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Bir gazetecinin, ''Galatasaray sizi yenerse siz de onları alkışlayacak mısınız?'' sorusu üzerine Brezilyalı futbolcu, soruyu soran gazeteciye espirili bir biçimde, ''Galatasaray taraftarı mısınız?'' diye sordu. Carlos, bir kere Real Madrid'de oynarken, sahalarında FC Barcelona'yı alkışladıklarını hatırlatarak, ''Fakat bu futbol sahalarında, özellikle ezeli rakipler arasında çok nadir görülen birşeydir. Sahamızdaki maçta, kesinlikle taraftarlarımızın rakip takımı alkışlamasına izin vermeyeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımız maçtan sonra kendi takımını aldığı galibiyetten dolayı alkışlayacaktır'' dedi.

F.BAHÇE-G.SARAY DERBİSİNİN SONUCU NE OLUR? ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ise maçta çok pozisyona girdiklerini ve tek golle 3 puan aldıklarını söyledi.

Volkan, rakip kalecinin çok iyi toplar çıkardığını ifade ederek, ''Rakip kaleciyi ve Steaua Bükreşli arkadaşları tebrik ediyorum. Maçtan sonra durup bizi alkışlamaları çok güzeldi. Türkiye'de de böyle hareketleri görürsek çok güzel olur. Biz de centilmenlikte yol katetmiş olacağız'' diye konuştu.
Volkan, grupta diğer maçı FC Sheriff Tiraspol'un kazanmasıyla hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Türkiye Ligi'nde lider oldukları için mutlu olduğunu söyledi.

Hafta sonunda Galatasaray ile yapacakları derbi maçla ilgili bir soru üzerine Volkan, ''Takım arkadaşlarımın aklının bir ucunda Galatasaray derbisi vardı. Galatasaray maçları, bazılarının dediği gibi bayramdır. Biz de bayramımızı bekliyoruz. Taraftarlarımıza derbide galibiyet armağan etmek istiyoruz'' dedi.