Avrupa'nın da lideri

Güçlü Steaua Bükreş'i Kazım'ın golüyle geçmeyi başaran Fenerbahçe, H Grubu'nda 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-Lacivertli ekibin şimdiki hedefi ise G.Saray'ı da yenerek ligde arayı açmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2009 Güncelleme 23 Ekim 2009, 10:25

İÇİNDEKİLER

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz pazar günü ligde Gaziantepspor'a son saniye golüyle yenilerek büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, dün gece Steaua Bükreş deplasmanından zafer dönerek pazar günkü derbi öncesinde moral depoladı. Twente'nin de Sheriff'e yenilmesiyle H Grubu'nda liderliğe yükselen Fenerbahçe, kalan 3 maçın 2'sini Kadıköy'de oynayacağı için büyük bir avantajın da sahibi oldu. Kanarya, şimdi artık sadece Galatasaray'a odaklandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

FARKI '5' YAPMAK İSTİYORLAR!

Süper Lig lideri Fenerbahçe, pazar günü Galatasaray'ı eli boş göndererek, aradaki puan farkını yeniden 5'e çıkartmanın hesaplarını yapıyor. Yönetimin de derbi maça özel prim vermeye hazırlandığı da gelen haberler arasında. Alex ve Semih'i kadroya almayarak riske etmeyen Sarı-Lacivertli ekipte hafif sakatlıkları bulunan Lugano ve Bilica'nın da dün geceki Steaua maçını kazasız-belasız atlatması, teknik direktör Daum'un içine su serpti.

DEMİRÖREN'DEN JEST
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Steaua-Fenerbahçe maçını Fenerli yönetici Cihan Kamer ve TFF Başkanvekili Levent Kızıl ile birlikte izledi. Cihan Kamer de Doğuş Grubu'nun davetlisi olarak Wolfsburg-Beşiktaş maçını Almanya'da izlemişti.

SEMİH DİNLENDİ ÖZER DÖKTÜRDÜ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, pazar günkü derbiyi düşünerek, son antrenmanı tamamlayamayan Semih Şentürk'ü kadroya almadı. Semih'in, derbide kesin olarak sahada olacağı da bildirildi. İlk kez resmi bir maçta 11'de forma giyen Özer Hurmacı ise, yerini Vederson'a bıraktığı 71. dakikaya kadar sahanın yıldızıydı. Özer'i ilk kutlayan ise hocası Daum oldu.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN