'Arda sayemizde yıldız oldu'

Kayserispor'un orta sahadaki beyni Alioum Saidou, takım olarak başarılı olduklarını ve daha iyi işler yapacaklarını belirterek Sarı - kırmızılı taraftara sitem etti.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2017, 11:21

İÇİNDEKİLER

Sporx'e konuşan ve "Tek eksiğimiz taraftar desteği" diyen başarılı oyuncu taraftarlara da kendilerine destek vermeleri için çağrıda bulundu.
3 sezondur Kayserispor forması giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Saidou, Kayseri'de çok mutlu olduğunu, huzurlu bir ortamda başarılar elde ettiklerini söyledi.

Kayserispor'un taraftar desteği hariç her şeyi olduğunu savunan Saidou, "Bazı Anadolu kulüpleri ve 3 büyüklerin taraftarı bizde olsun havamız daha ayrı olur. Başarının yarısı taraftar desteğinden geçer. Ancak Kayseri'de taraftar eksiğimiz var. Eğer taraftarlarımız stadı doldursa inanın bambaşka bir Kayserispor olur kimse bizi tanıyamaz." diye konuştu.

Türkiye'nin en modern statlarından birine sahip olduklarını ifade eden Alioum Saidou taraftarlara seslenerek, "Kayserispor'u seven, Kayserispor'un başarısını isteyenler her maçta stada gelmeli. Ben Kadir Has Stadı'nda sadece Fenerbahçe maçında tribünlerin tıklım tıklım olduğuna şahit oldum ancak bu maçtan sonra yine tribünler boş kalıyor. Bu stada, bu başarıya mutlaka taraftar desteği gerekir. Gelin birlik-beraberlik olun. Bizler gelip geçiciyiz ama takım Kayseri'nin takımı." diye konuştu.

ARDA BİZİM SAYEMİZDE YILDIZ OLDU

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Saidou, Galatasaray'ın genç oyuncusu Arda hakkında da ilginç açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da oynadığı dönemlerde Arda'nın PAF takımında oynadığını ve kendisinin kadro dışı kalmasından sonra bu oyuncunun zorunlu olarak Galatasaray'a alındığını vurgulayan Saidou, "Ben ve benim gibi bazı takım arkadaşlarımız bazı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılarak PAF takımına gönderilmiştik. Burada Arda dahil bir çok genç oyuncu vardı. Bu oyuncular A takımına alındı ve biranda yıldız oluverdiler. Yani Hiç yıldız olamayacak bu isimler şuan yıldız oldular. Kayserispor'da da bu yetenekte çok oyuncu var. Yani Abdullah, Furkan gibi isimler rahatlıkla büyük takımlarda oynar ve yıldız denilen oyuncuları ikiye katlar." dedi.