Veda busesi

Ermenistan'la diplomatik alanda yapılan tarihi anlaşma, dünkü maça da damga vurdu. 2010'a veda eden iki ülke Bursa'da dostluğunu bir kez daha pekiştirdi... Seyircinin ateşlediği Milliler, 17'de Halil ve 29'da Servet'le öne geçti. 33'te Ceyhun'un atılması skoru değiştirmedi. Futbolcular galibiyeti Fatih Terim'e hediye etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2009 Güncelleme 15 Ekim 2009, 09:18

İÇİNDEKİLER



MAÇ ÖNCESİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


GÜL VE SARKİSYAN BURSA'DA BÖYLE KARŞILANDI...


MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Her anlamda unutulmaz bir maç

A Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki onuncu ve son maçında dün akşam Ermenistan'ı 2-0 yendi... İki ülke Cumhurbaşkanları'nın izlemesinin yanı sıra Teknik Direktör Fatih Terim'in de son maçı olma özelliği taşıyan Bursa'daki mücadeleye Milliler çok hırslı başladı. Türkiye, 17'de Halil Altıntop ve 29'da Servet'in şık golleriyle soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İspanya, Bosna'yı 5 golle geçti
Milli Takım 33'te Ceyhun'un atılması nedeniyle ikinci yarıya daha temkinli başladı. Buna rağmen pozisyon arayan Ay-Yıldızlılar, 59'da gole yaklaştı. Arda Turan'ın uzaktan vuruşunda top üst direkten dışarı çıktı. Başka gol olmayınca, Türkiye, 2-0 kazanıp grubu 15 puanla 3. sırada bitirdi. Diğer maçlarda ise lider İspanya playoff'u garantileyen Bosna Hersek'i deplasmanda 5-2 yenerken, Estonya da evinde Belçika'yı 2-0'la geçti.