Terim'in yerine kim geçecek?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, FIFA'nın Türkiye-Ermenistan maçında stada Azerbaycan bayrağı sokulmayacağı yönündeki kararına uymak zorunda olduklarını söyledi.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 14 Ekim 2009, 17:22

İÇİNDEKİLER

Vatan'ta yer alan habere göre, Futbol Federasyonu, bugün Ermenistan Futbol Federasyonu onuruna bir öğle yemeği verdi. Bursa Botanik Park içinde bulunan Beceren Restoran'daki yemeğe TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan ile yöneticiler katıldı.TFF Başkanı Özgener, yemekten sonra bir açıklama yaparak, FIFA'nın kararıyla stada Azerbaycan bayrağı alınmayacağını söyledi. Özgener, "Bazı kurallar vardır. Konunun hassasiyeti açısından bunlara uymak zorundayız" dedi.

KARİYERLİ ÜNLÜ BİR HOCA

Özgener, basın mensuplarının milli takımın başına getirilecek antrenörün yerli mi?, yoksa yabancı mı? olacağı sorusunu yanıtlarken de şöyle dedi:"Bu akşam maç var. Bu konuyu maçın ertesi gün ele alacağız. Yönetim kurulu olarak toplanıp, milli takımın başına kariyer sahibi ünlü bir ismi getirmek için çalışacağız. Basında çok sayıda isim yazılıyor, çeşitli yorumlar yapılıyor. Şu anda isim belli değil. Amacımız, milli takımın başına Türk futbolununun geleceğini de düşünerek en iyi antrenörü getirmek."Özgener, "Kişisel olarak düşündüğünüz bir isim var mı?" sorusunu ise "Milli takımın başına getirdiğimiz ismi açıkladığımızda benim kişisel tercihimi de öğrenmiş olacaksınız" diye yanıtladı.