Cimbom'a 3 atarız

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Sambacı, "Golleri kim atar bilemem ama G.Saray'ı 3-0 yeneriz... Bu sezon forma giyemememin nedeni ayağımdaki platinler değil, Daum'un tercihiydi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2009 Güncelleme 11 Ekim 2009, 01:07

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza, yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Eski hocaları Aragones'in Türkiye'ye uyum sağlayamadığını, Daum'un ise Türkiye'yi çok iyi tanıdığını bunun da avantaj olduğunu belirten Deivid, 2 hafta sonra oynanacak G.Saray maçı için de iddialı konuştu. Brezilyalı yıldız, "Golleri kim atar bilemem ama G.Saray'ı 3-0 yeneceğimizi tahmin ediyorum" dedi.

Oynarsam golümü atarım

Derbide şans bulması durumunda gollerden birini kendisinin atacağını iddia eden Deivid, şöyle devam etti: "Yaptığım yengeç dansı çok tutmuştu ama artık eskidi. G.Saray'a karşı forma giyer ve gol atarsam sürprizim olacak. Oynamıyor olmamın nedeni ayağımdaki platin değil, hocanın tercihi. Türkiye'de en çok Arda ve Semih'i beğeniyorum. Semih iki ayağını da iyi kullanıyor."

Güiza şoku
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, milli takımının antrenmanı sırasında sakatlanması sonucunda, kadrodan çıkarıldı. İspanyol basınına açıklamalarda bulunan ve sakatlık yaşadığı bölgeden gün boyunca 'garip şeyler hissettiğini' söyleyen Güiza'nın sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edildi. Galatasaray maçında forma giyemeyecek İspanyol golcü yeşil sahalara en az 3 hafta sonra dönecek.