Trabzonlular bu habere sevinecek!

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesinde Trabzonspor Kart sahiplerine öncelikli bilet alma hakkı tanındı.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2009, 16:44

İÇİNDEKİLER

Taraftarlara sağladığı avantajlarla dikkat çeken Trabzonspor Kart'tan Galatasaray maçı öncesi Bordo - mavili taraftarları sevindirecek bir uygulama başlatıldı. Sadece iç saha maçlarında öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olan Trabzonspor Kart sahiplerinin, ilk kez bir deplasman maçında da aynı avantajdan yararlanabileceği açıklandı.

Trabzonspor, taraftarının istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmesini sağlayan Trabzonspor Kart ile bir ilke imza atacaklarını belirten Bordo - mavili yönetim, iç saha maçlarda kart sahiplerine tanınan öncelikli bilet satın alma avantajının, Galatasaray deplasmanında da sağlanacağını açıkladı. Trabzonspor Kulübü'nün Galatasaray Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, Trabzonspor Kart sahipleri dev maç için kendilerine ayrılan 1150 bileti öncelikli olarak alabilecek.

Henüz Trabzonspor Kart sahibi olmayan taraftarların ise İstanbul ve Trabzon'daki tüm Biletix satış noktalarından, www.biletix.com dan ve TS Club Mağazaları'ndan kart başvurusu yapabilecek. Trabzonspor Kart sahipleri, www.biletix.com dan kart şifrelerini kullanarak Galatasaray maç biletlerine öncelikli olarak ulaşabilecekler.

Trabzonspor Kart taraftara ayrıca, kombine bilet satın alma hakkı, çekilişle iç saha maçlarına bilet kazanma şansı, TS Club'lardan, kulüp tesislerinden ve kulüp sponsorlarının mağazaları ve hizmetlerinden indirimli yararlanma imkanı ile özel etkinliklerde futbolcularla bir araya gelebilme fırsatı da sağlıyor.