Fenerbahçe'nin farkı burada

G.Saray Rijkaard’la, Beşiktaş taraftarla, diğer kulüpler ‘gündelik’ sorunlarla uğraşırken, F.Bahçe 12 bin 500 kişilik kompleks için dünyanın 1 numaralı spor danışmanlık ve organizasyon şirketi IMG ile görüşme yaptı.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2009, 11:52

İÇİNDEKİLER

Haberin içinde yorum olmaz aslında ama bu habere yorumla başlamak gerekiyor.. G.Saray Rijkaard'ı bile sorgulamaya başlarken, Beşiktaş başkanını istifaya davet eden taraftarları sakinleştirmeye çalışırken, Sivas mucize adamı Bülent Uygun'u ilk durakta bırakırken, F.Bahçe yönetimi ne ile uğraşıyor, biliyor musunuz? Başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkanlar Mahmut Uslu-Murat Özaydınlı, Ülker'in katkılarıyla yapılacak 12 bin 500 kişilik kapalı basketbol kompleksinin inşaatı için Amerikan şirketi IMG ile dün Londra'da masaya oturdu..

Vatan'ın haberine göre, IMG, 2 milyar dolarlık yeni Wembley Projesi'ni gerçekleştiren Amerikan şirketi.. Ayrıca G.Saray'ın Seyrantepe Stadı'nın locaların ve VIP koltukların pazarlama-organizasyonunu da onlar üstlenmiş durumda.. Dünya çapında pek çok girişimleri var.. Aziz Yıldırım, çok önem verdiği projeyle ilgili danışmanlık ve pazarlama hizmeti almak için Amerikalılar ile görüştü.. Kapalı spor salonunun 365 gün yaşayan bir tesis olmasını hayâl eden Yıldırım, salon dışında bir kule otel, bir iş merkezi ve alışveriş merkezinin de Ataşehir'deki 57 bin 800 metrekarelik arazide bulunmasını istiyor..

PREZENTASYON YAPTI

BİLİNDİĞİ gibi kompleksin inşaatını kâr paylaşımı karşılığında Ülker üstlenmişti.. Dünyanın spor organizasyonu, danışmanlığı ve pazarlaması konusundaki 1 numaralı şirketi olarak gösterilen IMG ise dünyadaki başka modellerin nasıl işletildiği ve pazarlandığı konusunda F.Bahçe ve Ülker'e prezentasyon yaptı.. Bu tarihi projeyle ilgili diğer gelişmelerin ise F.Bahçeli yöneticiler Türkiye'ye döndükten sonra ortaya çıkması bekleniyor..