Türkiyesiz olmaz!

Fatih Terim'in yardımcısı Oğuz Çetin, Bosna'nın Estonya'ya takılacağını belirterek, "Türkiye'siz Dünya Kupası olmaz... Güney Afrika'ya mutlaka gideceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2009 Güncelleme 07 Ekim 2009, 00:37

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Antrenörü Oğuz Çetin, cumartesi günü Bosna Hersek-Estonya maçından arzu edilen sonucun çıkacağına inandıkları belirterek, "Deplasmanda 0-0 berabere kaldığımız Estonya, mücadele hırsı ve stadın zemini itibariyle Bosna'ya direnecektir ve bize lazım olan sonuç ortaya çıkacaktır. Ama ondan önce biz kendi işimize bakıp bütün maçlarımızı kazasız atlatmalıyız" dedi.

FATİH HOCA BANA ÇOK ŞEY KATTI
Çetin, "Avrupa Şampiyonası sonrasında kiminle konuşsam mutlaka Dünya Kupası'nda olmamız gerektiğini söyledi. Hiddink, Parreira gibi isimler bizi tebrik edip, 'Dünya Kupası Türkiyesiz olmaz' dediler" ifadesini kullandı. 4 yıldır Fatih Terim birlikte çalıştığını belirten Çetin, "Hocam bana çok şey kattı. Terim, Türk futbolu için büyük bir şans" dedi.

2 ZOR MAÇIMIZ VAR
A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Metin Tekin, kaderimiz Bosna maçına da bağlı olsa, kalan maçlara prestij gözüyle bakmadıklarını söyledi. Tekin, "Bizim de 2 kader maçımız var. Kaderimiz Bosna'ya bağlı, ancak son 2 maçımızı en iyi şekilde oynamak istiyoruz" dedi.

BİLETLER SATIŞTA
A Milli Futbol Takımı'nın Belçika ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkartıldı. Cumartesi günü saat 21.45'te Brüksel'deki Stade Roi Baudouin'da oynanacak müsabakaya yoğun ilgi var. Türk taraftarlar için ayrılan biletlerin fiyatı 20 Euro olarak belirlendi.

AĞABEYLER ARTTI
Milli Takım'a çağrılan Ceyhun'dan sonra Ay- Yıldızlılar'da tecrübeli isim fazlalığı dikkat çekiyor. Rüştü, Nihat, Yusuf, Ceyhun takımda yaşı hem ilerlemiş hem de tecrübesi fazla isimler olurken, bu durumun takım üzerinde nasıl bir yansıması olacağı merakla bekleniyor.

MİLLİLER DURMADI
A Milli Futbol Takımımız, Belçika maçının hazırlıklarına Hollanda'da yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlıkları bulunan ve MR'lar çekilen Nuri Şahin ve Sercan Yıldırım antrenmana katılmazken kaleci Volkan takımdan ayrı çalıştı.

CEYHUN'A İLK 11 YOLU AÇIK
Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun cezalı olması, Nuri Şahin'in de sakatlığının nüksetmesi Fatih Terim'i arayışlara itti. Kurt hocanın Belçika maçına ilk kez milli takıma çağrılan Ceyhun Eriş'i hazırladığı öğrenildi. Terim'in cumartesi günü stoperde de Ceyhun Gülselam'a forma vermesi bekleniyor. Yusuf Şimşek de ilk 11'in diğer adayı.